Dan Bittman și Horia Brenciu, martori la o cerere în căsătorie în direct. Chitaristul Cristian Crețu i-a dat inelul iubitei sale VIDEO EXCLUSIV

Marți, chitaristul și compozitorul Cristian Crețu și-a invitat prietenii în curtea casei cale pentru a inaugura alături de ei noul lui studio de înregistrări.

De fapt, principalul motiv pentru care a strâns gașca a fost acela de a o cere de soție, în prezența prietenilor, pe partenera lui de viață, Andreea.

Dan Bittman și Horia Brenciu au rămas profund surprinși de această decizie și mai în glumă, mai în serios, Bittman s-a oferit chiar să dea inelul pe care îl avea în mașină. EGO.ro a suprins în exclusivitate tot momentul impresionant.

Dan Bittman și Horia Brenciu au venit la mica petrecere organizată de Cristian Crețu, chitaristul formației HB Orchestra, în ideea de a-i vedea studioul pe care îl terminase de amenajat de curând și care este la câțiva kilometri de București. Niciunul dintre cei doi artiști nu au bănuit nicio clipă că adevărata întâlnire are cu totul un alt scop.

Te poate interesa și: Filmul românesc în care o să apară Horia Brenciu. Pavel Bartoș l-a dat de gol: “E nebunie” VIDEO EXCLUSIV

EGO.ro: Avem vreo șansă să îi aducem pe Dan Bittman și Horia Brenciu în același studio de înregistrări? La tine în studio?

Cristian Crețu: Eu i-am invitat în primul rând ca și prieteni. Adică nu este obligatoriu să vină să înregistreze în acest studio. Mi-ar plăcea foarte mult, aș fi onorat să se întâmple chestia asta, dar nu, ei sunt aici ca și prietenii ai mei.

Horia Brenciu: E ca și când ne-ar fi chemat la o nuntă.

Cristian Crețu: Nici măcar nu îți imaginezi ce ai intuit tu în momentul ăsta.

Dan Bittman: Facem nuntă? Am un inel în mașină. Chiar am. Să știi că de aici trebuie să ajung la ziua cuiva căreia trebuie să-i dau un inel.

Citește și: Ce va face Horia Brenciu la Pro TV. Artistul a revenit în televiziune cu stil, pentru ce emisiune a filmat

”M-ai dat pe spate cu asta”

Cristian Crețu: Păi cum ar fi Dan Bittman fără un inel la el.

Dan Bittman: Nu aveam cum să nu vin cu un inel la mine. Adică ce facem? Adică cine sunt eu?

Cristian Crețu: Nu spuneți la nimeni. Am aici un inel. Este pentru Andreea. O cer oficial în căsătorie.

Horia Brenciu: Când o ceri oficial? Acum?

Dan Bittman: Deci nu pot să cred. Doamne. Acum pe cuvânt m-ai dat pe spate cu asta. E pe bune? O facem acum, aici?

Vezi și: De ce a fost mutată Theo Rose cu Horia Brenciu, la Vocea României, după ce a făcut echipă cu Smiley. Marele secret din culisele emisiunii s-a aflat

Fără a mai sta pe gânduri, toată gașca s-a mutat din studio în curtea locație și au așteptat cu emoție să fie făcută cererea în căsătorie. Din fericire nu a fost nevoie ca Dan Bittman să pună la bătaie inelul pe care îl avea în autoturism și care era pentru o zi de naștere, căci chitaristul lui Horia Brenciu, Cristian Crețu, avea pregătit din timp unul.

Mai în glumă, mai în serios, viitorii miri au anunțat că fericitul eveniment va avea loc după ce va termina Horia Brenciu spectacolele anuale de la Sala Palatului.

”Nu vrem ceva mare, numai cu prietenii noștri de suflet. Cred că în octombrie sau în noiembrie după Sala Palatului”, a mai declarat amuzat compozitorul Cristian Crețu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *