Dan Negru a spus adevărul despre banii pe care îi câştigă din afacerile imobiliare: „Am auzit și eu că aș fi mare magnat” EXCLUSIV

Dan Negru explică de ce vrea și alte venituri: ”Atunci când nu îmi place un format, să nu fiu obligat să fac orice format!”
Dan Negru a spus adevărul despre banii pe care îi câştigă din afacerile imobiliare: Am auzit și eu că aș fi mare magnat EXCLUSIV

În ultimii ani s-a vehiculat faptul că Dan Negru este un adevărat latifundiar, îmbunătățindu-și considerabil veniturile. Prezentatorul show-ului „Jocul cuvintelor” (Kanal D) susține, în exclusivitate pentru ego.ro, că nu este un mogul al imobiliarelor. Recunoaște însă că a făcut investiții în acest domeniu, dar nu pentru a se îmbogăți, ci pentru a avea parte de un confort financiar.

Ar câștiga 70.000 de euro din închirierea clădirilor de birouri din București și din Timișoara

Despre Dan Negru se spune că nu este doar unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, ci și un om de afaceri foarte iscusit. A investit în afacerile cu imobiliare, iar din închirierea imobilelor pe care le-a construit îi întră în buzunar în jur de 70.000 de euro în fiecare lună.

Moderatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” ( Kanal D) nu a vorbit niciodată despre sume în cei 30 de ani de televiziune și nici nu s-a lăudat cu veniturile sale suplimentare. S-a ales cu titulatură de om „zgârcit”, căci niciodată nu afișa obiecte scumpe, chiar dacă își permitea să le cumpere. Conform materialelor apărute de-a lungul timpului, Dan Negru ar fi investit sume de ordinul sutelor de mii de euro, din banii pe care i-a câștigat din televiziune.

Deține mai multe imobile în București, în care ar fi investit peste 150.000 de euro, în fiecare clădire, dar și în Timișoara, orașul natal. Prezentatorul TV nu le-a construit pentru a le vinde, ci pentru a le închiria. Se vehiculează ideea că, de pe urma clădirilor din București, ar încasa 50.000 de euro, iar de pe urma celor din Timișoara ar mai lua 20.000 de euro, în fiecare lună.

Dan Negru
Dan Negru

A strâns bani încă de la primul salariu din televiziune

Dan Negru nu ascunde faptul că a făcut investiții mari, însă susține că este cale lungă până la a deveni un magnat imobiliar. Prezentatorul TV mărturisește că investițiile nu au fost făcute peste noapte, ci a început să facă economii încă de la începutul carierei.

„Fugi, măi, de aici! Am auzit și eu că aș fi mare magnat imobiliar și este amuzant așa. Știi ce am făcut? În toți anii mei de televiziune, în 30 de ani de media, banii pe care i-am câștigat i-am băgat în niște cărămizi, care îmi asigură un pic de stabilitate. Ca atunci când nu îmi place un format să nu fiu obligat să fac orice format. Asta m-a salvat. Cât de cât pot să trăiesc, să supraviețuiesc și din alte cele. Dar de aici până la a fi magnat…”, ne-a mai povestit amuzat Dan Negru pentru ego.ro.

Investește în educația copiilor lui

Vedeta TV mărturisește că este destul de cumpătat când vine vorba despre banii lui, așa că sumele vehiculate de-a lungul timpului nu sunt 100% reale și că nicidecum nu a pus monopol pe piața imobiliară din România. Singurele investiții, care merită toți banii pe care îi câștigă, sunt cei doi copii ai lui, Dara și Bogdan. Ca orice părinte, Dan Negru investește în copiii lui, iar asta nu înseamnă neapărat că le asigură câte un imobil atunci când vor deveni majori, ci investește în educația lor pentru ca, pe viitor, ei să reușească să-și asigure singuri confortul necesar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.4 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *