Dana Budeanu a bifat o nouă apariție controversată. Detaliul care i-a frapat pe toți FOTO

Dana Budeanu este, din nou, în centrul atenției, după ce s-a pozat în ipostaze surprinzătoare. Un detaliu a atras atenția internauților la celebrul critic de modă în vârstă de 44 de ani.

Cum a apărut Dana Budeanu pe internet

Recent, Dana Budeanu a făcut o serie de selfie-uri pe care le-a urcat pe rețelele sociale. În imagini, vedeta are părul strâns și este îmbrăcată cu o bluză kaki. De departe, accesoriul purtat la gât de vedetă i-a frapat pe toți. De dimensiuni mari, lanțul auriu are ca pandantiv un lacăt uriaș, care îți „fură” imediat privirea. Look-ul său a fost completat de cercei în aceeași culoare strălucitoare.

Mesaj ironic pentru bărbații din România

În urmă cu câteva zile, celebrul critic de modă a avut un mesaj acid pentru românii care dau zăpada la lopată. Dana Budeanu nu s-a putut abține de la comentarii, deși remarca ei i-a adus multe critici pe internet.

În ton cu iarna din România, vedeta a lansat un val de ironii la adresa bărbaților. Astfel, designerul le-a arătat tuturor cu ce se ocupa în timp ce românii dădeau zăpada de pe mașini și drumuri. Bruneta nu a ezitat să se laude cu gustarea ei extravagantă, făcându-le în ciudă celor ce trebuie să îndure frigul de afară.

„Neața! Azi să dați zăpada și voi trotinetarii, dacă e!”, a scris Dana Budeanu în dreptul imaginii cu un platou de icre negre.

Vedeta face bani frumoși din modă

Dana Budeanu a reușit să strângă o mică avere din rochiile pe care le creează. Clientele care își doresc să poarte articolele vestimentare semnate DB trebuie să fie pregătite să plătească sume considerabile. Rochiile ei, de pildă, pot atinge prețuri de până la 1.000 de lei, în timp ce un simplu maiou de vâscoză e scos la vânzare cu 300 de lei.

Ce studii are

Vedeta a făcut cursuri de Marketing-Management la Royal Holloway of London, continuând cu un master în Afaceri Europene la London School of Economics. A urmat doctoratul la University College London, specializându-se în Integrarea Europeană.

Multă vreme, Dana Budeanu s-a autointitulat stilista vedetelor. Creațiile sale au fost purtate de staruri internaționale, cum ar fi Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel, și din showbizul autohton, precum Mihaela Rădulescu, Andra și Corina.

Citește și Cum au ajuns să se certe Dana Budeanu și Mihaela Rădulescu. Declarațiile vedetei PRO TV nu lasă loc de interpretări

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *