Dana Budeanu a răbufnit! Ce a spus despre vedetele cu intervenții estetice: „Raton, răţoi! Se vede, de ce minţi?”

Dana Budeanu a răbufnit! Ce a spus despre vedetele cu intervenții estetice: „Raton, răţoi! Se vede, de ce minţi?

Dana Budeanu a răbufnit! Cunoscutul critic de modă nu s-a ferit de cuvinte și le-a pus la zid pe domnișoarele de la noi care calcă pragul medicilor esteticieni pentru intervenții și operații costisitoare și adesea exagerate, după cum consideă chiar desinerul.

Dana Budeanu ia în colimator vedetele cu intervenții estetice

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu nu ezistă și își expună punctul de vedere cu privire la diversele subiecte de interes din societate, fără menajamente.

În una dintre cele mai recente episoade din seria Amețitele și Mafioții, creatoarea de modă le-a criticat în termeni duri pe femeile care ajung în cabinetele medicilor esteticieni pentru diverse intervenții, da care ulterior nu vor să mai recunoască acest lucru, deși schimbările sunt evidente.

Comentând în stilul său caracteristic acest aspect, Dan Budeanu nu a ezitat să le ofere doamnelor și domnișoarelor din această categorie un sfat.

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck.

Se vede că ți-ai băgat în gură. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca niște branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți.”, a spus Dana Budeanu în episodul difuzat pe aplicația Verdict.

Citește și: „Dana Budeanu, ipostază inedită. Cu ce ținută îndrăzneață a apărut lângă bradul de Crăciun, imaginea provocatoare

„În ziua de astăzi, din cauza escrocheriei generalizate, oricine poate fi estetician”

Totodată, criticul de modă atrage atenția asupra unui trend care la noi a devenit tot mai popular, și anume că specialiștii din domeniul frumuseții, cu precădere așa-zișii medici esteticieni, au la bază doar cursuri și nu studii de specialitate. Vedeta consideră că acest domeniu este acum plin de escroci.

„Voi când vă uitați la Angelina Jolie, la Jennifer Lopez și la Beyonce, să știți că ele au niște doctori doar ai lor, care lucrează doar cu ele.

În România există doctor Constantin Stan, cel mai șmecher. Când nu o mai fi el, va fi jale. Când începi acest drum, te duci doar la doctorul ăla, nu cum mergeți voi, la bucătari, la ospătari care sunt și esteticieni.

În ziua de astăzi, din cauza escrocheriei generalizate, oricine poate fi estetician, care face un curs de cosmetică și învață să șteargă gene, să facă sprâncene și îți bagă și 2-3 seringi de botox.

E cea mai mare nenorocire. Pentru a interveni pe fața cuiva trebuie să știi anatomie, unde se află fiecare mușchi, etc.”, a completat Dana Budeanu pe aplicația Verdict.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *