Dana Budeanu a răbufnit. Ce a spus în apărarea lui David Popovici. Mesajul dur al vedetei

Nu este prima dată când sare în apărarea lui
Dana Budeanu a răbufnit. Ce a spus în apărarea lui David Popovici. Mesajul dur al vedetei

Dana Budeanu a răbufnit în scandalul care a izbucnit cu privire la David Popovici după Campionatul Mondial din Japonia. Sportivul român a obținut locul patru și a fost aspru criticat de mulți, care sunt de părere că a avut paerte de un eșec. Dana Budeanu a intervenit și îi ia apărarea cunoscutului înotător.

Ce spune Dana Budeanu despre scandalul de după Campionatul Mondial din Japonia

David Popovici a ocupat locul patru ani acesta la Campionatul Mondial din Japonia. Mulți se așteptau să îl vadă din nou pe locul 1, ca anul trecut, însă situația a fost diferită. Deși a dominat aproape întreaga cursă, spre final a fost întrecut și a reușit să iasă abia pe locul patru. A fost aspru criticat, însă există și mulți oameni care sar în apărarea sa. Printre ele este și Dana Budeanu, care a transmis un mesaj dur tuturor celor care comentează fără rost la adresa lui David.

Dana Budeanu a transmis că David Popovici nu a avut parte de un eșec deoarece el este un mare campion, demn de respectul tuturor. Vedeta și-a dorit să evidențieze faptul că sportivul a avut parte de multe reușite de-a lungul carierei sale, în timp ce există oameni care aruncă în el cu noroi, deși ei nu au realizat nimic notabil până acum.

„David Popovici n-a avut niciun eșec! E un campion absolut, voi? A, tot nimeni! Culcați-vă!”, a scris Dana Budeanu în mediul online.

Dana Budeanu este susținătoarea lui David Popovici. Nu este prima dată când sare în apărarea lui

Dana Budeanu a mai publicat mesaje de susținere pentru David Popovici. Vedeta îl susține pe sportiv și în admiră pentru ambiția și reușitele pe care le-a avut până acum. Tot ea, a intervenit și după calificarea la Campionatele Europene de anul trecut, unde a reușit să obțină locul 1 la proba la care cum a ieșit pe locul patru.

„Cei care astăzi se agață cu câte o poză sau premiu de un înger care şi-a crescut aripile SINGUR… sunt aceia care au îngropat ROMANIA, sportul românesc, generații de copii, credința în DUMNEZEU, identitatea NATIONALĂ!

Noi nu te merităm, David! Părinţii tai, da! Antrenorul tău, da! Noi n-am făcut nimic pentru tine, ci doar ne am complăcut în mizeria ce astăzi a înghițit tot ceea ce e pur şi sfânt într-o ţară: COPIII!

Mulțumim ca ești un exemplu pentru alți copii, alți copii care vor să creadă că vor reuși SINGURI! Mulțumesc că am plâns, simțind emoția părintelui ce visează ca puiul său să fie fericit! Să fii fericit…CAMPION AL SUFLETELOR NOASTRE!”, scria Dana Budeanu atunci.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.6 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *