Dana Budeanu face furori fără sutien. Fanii i-au putut vedea formele în toată splendoarea lor FOTO

Fotografia s-a viralizat rapid.

Dana Budeanu și-a suprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie incendiară. Vedeta s-a pozat într-un maiou transparent, fără sutien și a lăsat totul să se vadă. Imaginea a devenit virală rapid și în doar câteva ore a adunat mii de apreieri.

Dana Budeanu face furori fără sutien

Dana Budeanu arată senzațional la cei 44 de ani ai săi. Are un corp fără pic de celulită și o siluetă la care multe tinere de 20 de ani doar visează. Pe lângă aceste aspecte, Dana Budeanu este mândră și de formele sale.

Citește și: Dana Budeanu a bifat o nouă apariție controversată. Detaliul care i-a frapat pe toți FOTO

Recent, criticul de modă a apărut într-o impostază care a aprins imaginația urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare. Dana Budeanu s-a fotografiat într-o ținută sexy, cu un maiou alb, transparent, prin care i se pot vedea formele și o pereche de pantaloni deschisă la culoare care dă impresia că sunt murdari.

În descrierea fotogafiei postate pe Instagram, care a adunat mii de like-uri, vedeta a scris și un mesaj cu subînțeles.

”Ce o mai face, mă, Magicianu?”, este meajul ironic postat de Dana Budeanu cu ”bătaie” către fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Deși cu sigurnață fanii s-ar fi înghesuit să îi lase mesaje, influencerița a blocat secțiunea comentarii, astfel că la fotografia cu sânii la vedere, Dana Budeanu s-a mulțumit doar cu cele peste 5.000 de aprecieri din partea urmăritorilor.

La doar câteva ore de la această postare, criticul de modă a revenit cu un mesaj tot pentru un om din politică. De această dată, Dana Budeanu l-a luat în colimator pe fostul premier, Florin Cîțu. Cea de-a doua imagine nu a avut însă succesul celei dintâi.

”Cîțule?! Vrei să facem un ”Money Heist” noi doi? Merg pe mâna ta”, a fost mesajul pe care Dana Budeanu l-a postat alături de cea de-a doua imagine de pe celebra rețea de socializare.

Dana Budeanu, atac fără menajamente la Dan Șucu: ”Meltenilor!”

Dana Budeanu este cunoscută drept o persoană directă, care nu se ferește să își spună părerea cu privire la diferitele probleme sau situații din societate românească. Dar pe lângă comentariile politice, influencerița continuă să critice persoanele publice și pentru stilul lor vestimentar sau lipsa de maniere.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, din nou în vizorul Danei Budeanu. Ce i-a transmis actriței: “Are bani mulți”

Un astfel de exemplu este cel al patronului Mobexpert și acționarului de la Rapid, Dan Șucu. De curând, după ce acesta a făcut mai multe transferuri la echipa sa de fotbal, a invitat jucătorii și câțiva oficiali la cină. Dana Budeanu a observat un detaliu care a făcut-o să răbufnească pe rețelele de socializare.

”Numai la Mizil descalți musafirii invitați la masă! La aristocrați te lasă încălțat! Meltenilor”, a spus Dana Budeanu, făcând referire la faptul că toată lumea din poză apărea în șosete.

”La cinele viitoare pă nobilism chemaț-i la showroomu dă mobilă ca să nu se descalțe! Îi puneți la masă frumos printre canapele”, a mai spus Dana Budeanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *