Dana Budeanu, ipostază inedită. Cu ce ținută îndrăzneață a apărut lângă bradul de Crăciun, imaginea provocatoare

Dana Budeanu, ipostază inedită. Celebra creatoare de modă a postat o imagine incendiară pe rețelele de socializare. Cunoscută drept o persoană care spune lucrurilor pe nume în diverse chestiuni sociale, politice sau care țin de relațiile de cuplu, Dana Budeanu este considerată totodată și un personaj excentric. Ea nu se ferește să se fotografieze în ipostaze inedite și ținute provocatoare.

Dana Budeanu, ipostază inedită. Cu ce ținută îndrăzneață a apărut lângă bradul de Crăciun

Dana Budeanu și-a delectat fanii de pe rețelele de socializare cu o poză alb-negru care a aprins imaginația bărbaților. Vedeta s-a fotografiat în fața bradului de Crăciun îmbrăcată cu un top scut din dantelă și o pereche de pantaloni foarte mulați.

În plus, creatoarea de modă i-a ridiculizat printr-un mesaj pe bărbații care se fotografiază în preajma Sărbătorilor în pijama.

„Crăciun fericit! Mafioții care are pulover cu ren, care papă sarmale decât de la mami, care bea ciocolată caldă, care a făcut poză în pijama! Dănuța e alături de voi”, a scris Dana Budeanu.

Dana Budeanu, ipostază inedită
Dana Budeanu, ipostază inedită

Ce obișnuiește să mănânce Dana Budeanu. Alimentele de la care nu se poate abține

La cei 43 de ani ai săi, Dana Budeanu se poate mândri cu un trup de zeiță. Formele sale de fotomodel, picioarele interminabile și pielea fină, măslinie, sunt doar câteva dintre atuurile sale fizice.

Având un fond genetic foarte bun, Dana Budeanu își permite luxul de a mânca orice. Însă cu toate acestea are anumite preferințe culinare. Vedeta a mărturisit că nu îi place mâncarea gătită, în schimb este o fană înrăită a dulciurilor.

„Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc. Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să trag de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea,

pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a dezvăluit în urmă cu ceva timp Dana Budeanu.

Dana Budeanu a mărturisit că obișnuiește să mănânce foarte multă ciocolată și să consume cola și energizante. De asemenea, creatoarea de modă a precizat că deși mănâncă foarte rar carne pentru că nu îi place, nu poate renunța la cei doi burgheri sau pizza cu salam picant, alimente pe care le consumă o dată pe lună.

Citește și: „Reacția incredibilă a Ginei Pistol despre Dana Budeanu: „N-am fost eu de acord cu o chestie”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *