Dana Budeanu, noi ipostaze incendiare. Imaginile fac furori pe internet, vedeta a încins imaginația bărbaților

Iată cum s-a fotografiat Dana Budeanu!

Dana Budeanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară, atrăgând atenția presei și a publicului cu declarațiile sale acide, la adresa anumitor categorii de oameni. Însă, ea este și o femeie extrem de frumoasă și are cu ce să se laude. Iată ce fotografii a publicat, recent, șatena și cât de sumar a fost îmbrăcată!

Noi imagini incendiare cu Dana Budeanu

Nu de puține ori, Dana Budeanu a stârnit controverse cu declarațiile sale și a împărțit România în două. Unii sunt de acord cu părerile sale, în timp ce alții o pun la zid pe celebra creatoare de modă.

Însă, nimeni nu poate nega faptul că șatena arată senzațional la cei 44 de ani ai săi. Dana Budeanu are un chip lipsit de imperfecțiuni și un trup ca tras prin inel. Tocmai de aceea, vedeta nu se ferește să poarte ținute sumare, care o pun cu adevărat în valoare.

Cum s-a fotografiat creatoarea de modă

Chiar de curând, frumoasa vedetă a postat pe rețelele sociale câteva fotografii de-a dreptul incendiare, ce au reușit să încingă până şi imaginaţia celor mai cuminţi urmași ai lui Adam.

Vedeta a apărut în fața internauților purtând un body sexy, de culoare negru și extrem de decoltat, care i-a lasat picioarele la vedere. Totodată, creatoarea de modă s-a pozat și în diverse rochii scurte care au crescut pulsul fanilor ei.

Citește și Dana Budeanu face furori fără sutien. Fanii i-au putut vedea formele în toată splendoarea lor FOTO!

Dana Budeanu, postare acidă la adresa Andreei Marin

În această perioadă, Andreea Marin este extrem de activă în mediul online. Acolo, fosta zână a surprizelor se laudă cu noua ei siluetă, după ce a slăbit nu mai puțin de 17 kilograme.

De asemenea, tot pe rețelele sociale, vedeta s-a pozat la sala de fitness și le-a mărturisit fanilor ei că s-a apucat de pilates. În urma acestor postări, însă, Dana Budeanu a luat-o la ţintă pe iubita lui Adrian Brâncoveanu.

”Zâna v-a spart cu dietele și pilatesele! Nu mai minți! Ozămpic”, a fost mesajul transmis pe Instagram de creatoarea de modă.

Citește și Dana Budeanu o acuză pe Andreea Marin că este mincinoasă. Dezvăluirea ei a stârnit multe semne de întrebare: “Zâna v-a spart”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *