Dana Roba, noi dezvăluiri despre căsnicia cu soțul agresiv. Ce a ținut ascuns timp de doi ani

Dana Roba a povestit coșmarul prin care a trecut ani de zile alături de partenerul ei

În urmă cu circa patru săptămâni, Dana Roba și-a văzut moartea cu ochii, asta pentru că soțul ei a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap. Din fericire, make-up artista a supraviețuit ca prin minune, iar acum, tot ceea ce își dorește este să fie aproape de fetițele ei. Recent, femeia a oferit un interviu și a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu soțul agresiv!

Cum se înțelegea, de fapt, Dana Roba cu soțul ei

Viața Danei Roba a luat o întorsătură îngrozitoare acum patru săptămâni, când soțul ei, Daniel Balaciu, a bătut-o cu bestialitate, lovind-o de mai multe ori cu ciocanul în cap.

În mod neașteptat, make-up artista a supraviețuit, cu toate că medicii nu-i dădeau nicio șansă. De curând, femeia a revenit lângă fetițele ei și și-a găsit puterea de a vorbi despre căsnicia cu soțul agresiv. S-a întâmplat în emisiunea ”România Suverană”, realizată de Alexandra Păcuraru.

Dana Roba a povestit că bărbatul, cu care a stat căsătorită timp de şapte ani de zile, ajunsese să o șantajeze, astfel că singura care știa de coșmarul pe care-l trăia era sora ei.

”Am ținut ascuns față de frațîi mei… de doi ani. Să nu ajungă frații mei să facă închisoare. Mi-am zis mai bine ascunde. Știa totul o soră mai apropiată de mine, îi povesteam totul.

Când am decis să divorțez, am zis că așa nu se mai poate. Sper ca legea să-l pedepsească.Să se gândească dacă eu aș fi fata lui, a judecătorului, dacă ar fi fost ginerele lui…Mă doare și piciorul, mâinile mă dor, trebuie să merg la operație. La față am nevoie de o reconstrucție.

Dar mă bucur că copiii îmi dau o putere enormă. Nici nu pot explica cum îmi trec aceste răni. Mulțumesc oamenilor care au pus în contul meu. ”, a mărturisit Dana Roba, la ”România Suverană”.

Dana Roba
Dana Roba

Dana Roba, despre noaptea fatidică în care soțul ei a agresat-o fizic cu ciocanul

În aceeași emisiune, Dana Roba a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre noaptea fatidică în care soțul ei, Daniel Balaciu, s-a năpustit asupra sa cu un ciocan, lovind-o în repetate rânduri.

”Dormeam în camere separate. Căutăm cheia ca să mă încui în cameră, că de fiecare dată. Nu găseam cheia. Am cerut cheia, dă-mi cheia. Gândeam: Doar n-o fi nebun să vină peste mine.

De fapt el premeditase totul. Dimineață pe la 5-6, nu știu, m-am uitat la geam și era cum era ziua cu noaptea…A intrat peste mine și mi-a dat cu ciocanul, m-am întors invers, de aia am aici mai multe lovituri. Și m-a bătut rău de tot”, a declarat make-up artista.

Citește și Calvarul trăit de Dana Roba în timpul căsniciei cu bărbatul care a băgat-o în spital. Ce ajunsese să facă de frica acestuia!

Dana Roba își dorește custodia exclusivă a fetițelor

După cele întâmplate, Dana Roba își dorește să obțină custodia exclusivă a fetițelor ca să poată să le protejeze. Make-up artista spune că se teme pentru viața ei și a celor două micuțe după ieșirea lui Daniel Balaciu din închisoare.

”În fiecare seară mă rog la Dumnezeu să îmi dea mie custodia copiilor. Când o să iasă din pușcărie, o să fie foarte periculos. Fetele, când o să vadă ce mamă bună și luptătoare au, nu o să mai vrea să-l vadă.”, a mai adăugat make-up artista.

Citește și „Dumnezeu a luptat pentru mine”. Dana Roba, primul interviu după ce soțul ei a desfigurat-o. A trecut prin momente groaznice!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.5 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *