Dana Rogoz, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu: “M-a iubit așa cum sunt tot timpul” VIDEO EXCLUSIV

Cum o răsfață soțul ei: ”Nu cred că am funcționat niciodată pe clișee romantice”

Dana Rogoz nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Pe lângă cariera artistică frumoasă, ea se bucură de o familie minunată și de un partener pe măsură. Mai mult, nu uită de fanii săi, vorbind despre numeroase subiecte în mediul online, declarațiile sale fiind balsam pentru suflet. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre viața de familie, despre provocările din viața profesională, oferind detalii, de asemenea, și despre relația cu soțul său.

Dana Rogoz, despre soțul ei: “Mă iubește efectiv așa cum mă simt eu confortabil să fiu într-un anumit punct al vieții”

Aflată la evenimentul de lansare al numărului de toamnă A List Magazine, Dana Rogoz ne-a vorbit despre lucrurile care sunt importante din viața ei, explicând că mereu alege drumul mai anevoios în carieră pentru că acesta îi aduce satisfacție. Ea pune preț pe viața de familie și pe rolul de mămică, iar atunci când vine vorba despre relația cu corpul său, vedeta susține că relaxarea a venit natural.

Ego.ro: Ne aflăm în luna septembrie. Ce planuri ai, cum e cu cei mici? Știu că este luna mamelor ocupate.

Dana Rogoz: Cred că mamele sunt ocupate în toate lunile anului, dar este luna în care începe școala și este așa, cu nostalgie, mai ales pentru noi, pentru părinți. Cumva, am intrat în ritm, de fapt. Unul este la școală, celălalt, la grădiniță. Asta ne eliberează și nouă, mie și lui Radu, puțin programul în prima parte a zilei. Profesional, vreau să închei un scurtmetraj pe care l-am filmat în vară ca regizor și scenarist, sunt în etapa de postproducție. După care urmează un alt spectacol de teatru, urmează un festival de film la care trebuie să plec, o să fiu membru al juriului. În fine, asta este toamna mea.

“Întotdeauna împlinirea vine pe traseul mai greu”

Care este cea mai mare provocare din viața profesională? Mai există vreun rol care te-ar provoca foarte tare?

Dana Rogoz: Păi, cred că doar pe acelea le aleg și nu există doar unul, există foarte multe. În general, nu aleg proiectele care să fie ușor de împlinit. Este o capcană acolo. Când vine cineva, îți propune un proiect și îți spune: “Hei, în 2 săptămâni e gata!”, eu, sincer, mă feresc. Întotdeauna împlinirea vine pe traseul mai greu.

“Am învățat să spun nu după 30 de ani”

Ești peste tot, le faci pe toate. Cum mai ai timp de tine? Sau de ieșit cu prietenele?

Dana Rogoz: Am făcut-o în weekend-ul acesta, am luat prânzul împreună la una dintre prietenele mele. Sunt, mă rog, lucrurile pe care le prețuiesc, în general. Am învățat să spun nu, după 30 de ani, am învățat să fiu cumva mai selectivă și nu m-am mai implicat chiar în toate proiectele și oamenii m-au înțeles tocmai ca cele pe care le onorez să le fac așa, cu totul, cu trup și suflet. Iar partea ce reprezintă viața personală, am grijă de ea, o prioritizez. Partea de mamă mi se pare timpul cel mai valoros și cu sens posibil. Desigur, și partea de soție, de soră, de prietenă. Lucrurile acestea cred că contează enorm.

Îmi place mult că nu te sfiești să vorbești despre subiectele importante pentru societatea noastră. În urmă cu o lună sau două, ai spus, pe profilul tău: “Da, mă simt foarte bine în corpul meu!”. Cât de important este, ca femei, să ne simțim bine cu noi?

Dana Rogoz: Foarte important. Acum nu știu dacă ca femei sau ca bărbați, orice om are dreptul să se simtă bine în corpul lui. Singura diferență este că femeile au mult mai multe standarde impuse de societate sau create în timp sau acele 90-60-90 sau toate revistele care ani de zile au fost chitite să găsească acele defecte sau imperfecțiuni, care au fost tratate ca niște catastrofe. Realizez că erau niște standarde imposibil de atins, că lumea reală și corpurile reale sunt puțin diferite și că una este când ești la o ședință foto, ai lumina perfect pusă și un om vine să te machieze și alta este în realitate când trebuie să înveți să te simți bine în toate momentele zilei.

“Nu purtam pantaloni scurți, mi se părea că nu am forma ideală”

Dana Rogoz: Eu am învățat asta în timp, recunosc. În perioada liceului și așa, deși, în mod evident, dacă m-aș uita acum pe pozele de atunci, nu aveam nimic, nu aveam de ce să mă plâng. Nu purtam pantaloni scurți, mi se părea că nu am forma ideală, că nu e pentru mine chestia aia. Repet, eram manipulată cumva de toată această presă de glossy din perioada respectivă sau presa de scandal.

Treptat, cred că este un trend care s-a pornit acum câțiva ani și care este foarte sănătos, care le explică oamenilor și mai ales fetelor tinere că nu trebuie să facă eforturi nesănătoase, că, până la urmă, despre asta este vorba, nu trebuie să se înfometeze, să capete nu știu ce dependențe, doar pentru a fi pe placul celorlalți, de fapt. Altfel, este OK să ai o viață sănătoasă, este OK să faci mișcare, să ai grijă de corpul tău așa cum ai grijă de tenul tău, de chipul tău, de mintea ta, de sufletul tău, dar să nu devină un pericol pentru tine, până la urmă.

“Relația mea cu corpul meu, repet, a evoluat absolut firesc”

Cât de mult contează sprijinul partenerului în drumul acesta? A fost un drum pe care l-ai făcut tu cu tine sau un drum în care el ți-a fost alături?

Dana Rogoz: Nu a fost chiar o terapie în sensul acesta. A fost un proces care s-a întâmplat firesc, fără să îi dau prea mare importanță. Pe de-o parte, ca actriță, eu lucrez cu corpul meu, corpul meu e un instrument, trebuie să am mare încredere în el, deci cred că asta m-a ajutat oricum, iar Radu este un partener care dintotdeauna m-a iubit așa cum sunt și nu mi-a impus nimic legat de aspectul meu fizic sau de cum trebuie să mă îmbrac, adică mă iubește efectiv așa cum mă simt eu confortabil să fiu într-un anumit punct al vieții. Adică nu știu, el da, m-a iubit așa cum sunt tot timpul. Altfel, relația mea cu corpul meu, repet, a evoluat absolut firesc. Să nu exagerăm lucrurile. Am observat, așa, cu timpul, că am căpătat o relaxare care cred că vine, în primul rând, cu vârsta. 

Voi sunteți un cuplu cu o conexiune bună și sănătoasă, lucru care se vede și la cei mici. Îi duceți peste tot, sunteți cu ei mereu.

Dana Rogoz: O facem pentru că simțim că merită, nu o facem de dragul atenției publice. Pur și simplu, aceasta e viața noastră și considerăm că timpul petrecut cu copiii, în familie, este cel mai de preț, de fapt, cel mai cu sens.

“Nu am avut niciodată acele gesturi clasice de revistă”

Cum vă mai surprindeți? Ce gesturi romantice mai aveți?

Dana Rogoz: Cred că nu am avut niciodată acele gesturi clasice de revistă, de sfaturi. Cred că poate să fie o îmbrățișare într-un anumit moment care să valoreze enorm, nu cred că trebuie să aștepți buchete de flori, trandafiri. Nu cred că am funcționat niciodată pe clișee romantice. Cred că o anumită privire, o anumită îmbrățișare, un strâns de mână, o cafea adusă sau: “Hei, dormi tu mai mult, stau eu cu copiii!”, acestea sunt lucrurile firești la care am ajuns și care contează.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Prima reacție a Corinei Bud, după ce cântăreața a apărut fără lenjerie intimă la Forza...
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii...
Reacția IPJ Teleorman după ce o polițistă a devenit virală pe net din cauza ținutei...
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
Concurentul de la Insula Iubirii a spus DA! Cine e femeia în brațele căreia și-a...
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Succesul financiar bate la ușa a trei zodii începând de săptămâna viitoare
9 zodii vor avea parte de mulți bani. Taurul are planuri solide pentru viitor
Începând din această noapte, horoscopul indică un moment de cotitură important pentru 9 zodii
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul:...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Dani Oțil pleacă de la Neatza! Proiectul nou pe care l-a acceptat: ”E prima dată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *