Daniel Robu dă vestea cea mare! Trupa De la Vegas revine după o pauză de opt ani: ”Eu și Silvia vom cânta din nou împreună”. Cum i-a schimbat ”visul american” EXCLUSIV

Trupa De la Vegas revine pe piața muzicală, la cererea admiratorilor nostalgici

Daniel Robu și Silvia Lăuneanu, soliștii trupei De La Vegas, revin, în aceeași formulă scenică, după o pauză de opt ani! Daniel ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre noua lor piesă, despre familie, dar și despre succesul pe care l-a avut ca artist, peste Ocean. Daniel și Silvia au testat și visul american. Au locuit pe ”Pământul Făgăduinței”, însă tot în România se simt împliniți: ”Mi-era dor să culeg o gutuie cu mâna mea”, ne-a povestit Daniel Robu, despre perioada în care se afla la peste 10.000 de kilometri depărtare de țara natală.

”Am vândut tot în România și am plecat peste Ocean cu două valize”

Daniel Robu și Silvia Lăuneanu au avut lumea la picioare. Însă, în urmă cu opt ani, cei doi mari artiști și-au încercat norocul și în America, fiecare pe cont propriu. Silvia a locuit la New York, iar de doi ani a revenit în România, alături de soț și de fiul lor. Daniel Robu a ales însă traiul din Las Vegas. Solistul ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ”visul american”:

”A fost foarte interesantă experiența din America. Până nu locuiești acolo, nu știi ce ți se potrivește, ca om, ca artist. Am vrut să plec în America, așa că am vândut tot în România și am plecat peste Ocean cu două valize. Și în America sunt lucruri mai puțin fabuloase, dar și în România sunt lucruri mai puțin faine. Contează echilibrul care corespunde naturii tale, felului tău de a fi. Stăteam acolo de vreo doi ani și deja mi-era dor să culeg mere, gutui, cu mâinile mele. Niște lucruri începuseră să-și facă loc în mintea mea, era un soi de dezrădăcinare. Am muncit în America, n-am stat degeaba. A fost o experiență interesantă. Am luat-o de la zero. Du-te din ușă în ușă, la agenții de casting, la casting de filme, de reclame, am muncit mult în zona asta artistică. Am întâlnit și actori mari de la Hollywood, și pe Sylvester Stallone”.

Daniel Robu dă vestea cea mare! Trupa De la Vegas revine după o pauză de opt ani
Daniel Robu dă vestea cea mare! Trupa De la Vegas revine după o pauză de opt ani

”În America am învățat să supraviețuiesc din muzică”

Daniel susține că nu s-a îmbogățit din muzică, deși a muncit enorm:

”Nu am făcut bani frumoși din muzică, dar în America am învățat să supraviețuiesc din muzică, pe un teren total nou. Apoi am vrut să mă mut din Las Vegas în New York sau în Chicago, căci în marile metropole sunt mai multe oportunități pentru un artist. Dar, mai înainte, am zis să-mi iau o scurtă vacanță, de câteva luni, în România. Deci, înapoi în România! Și am rămas aici, m-am căsătorit, a venit pe lume fiul meu. Băiețelul meu știe să cânte la pian, îi place, dar nu îl forțez, are 6 anișori”, ne-a mai povestit artistul.

Daniel Robu este și profesor de chitară și de pian: ”Printre cursanți am și medici chirurgi”

Daniel Robu ne-a dezvăluit și cum s-a descurcat în ultimii doi ani de pandemie, din ce bani a trăit, aici, în România:

”Eu mai am o trupă, cu care particip la evenimente, cânt alături de o solistă. În pandemie, colegii mei au plecat pe vase de croazieră, pentru a face rost de bani, iar eu am mai predat ore de muzică. Sunt și profesor de canto, de chitară și de pian. Fac lecții cu cei mici, dar printre cursanți am și medici chirurgi. Ei îmi spun că în orele astea de muzică uită de tot, se relaxează”, ne-a mai declarat Daniel Robu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Daniel Robu dă vestea cea mare! Trupa De la Vegas revine după o pauză de opt ani
Daniel Robu dă vestea cea mare! Trupa De la Vegas revine după o pauză de opt ani

”Lumea mă tot întreabă când revenim pe scenă cu trupa”

Daniel duce dorul scenei, alături de Silvia Lăuneanu, cu care a înființat trupa De la Vegas. El ne-a vorbit despre continuarea colaborării lor de succes, la cererea admiratorilor nostalgici:

”Lumea mă tot întreabă când revenim cu trupa, există lume nostalgică, nu au încetat să ne caute și să ne întrebe. Pregătesc acum o piesă pentru mine și pentru Silvia, revenim după o pauză de vreo opt ani, chiar avem emoții. Deja am început repetițiile, ușor-ușor, ne punem de acord. Silvia este o etapă foarte importantă din viața artistică, noi suntem un reper pentru cei care ne îndrăgesc. În acest răstimp am fost plecați, am revenit, a fost o perioadă de căutări și de răspunsuri, a fost foarte important. Acum amândoi suntem mai puternici, avem mai multe răspunsuri, iar eu sunt mult mai echilibrat cu mine însumi”.

Daniel Robu dă vestea cea mare! Trupa De la Vegas revine după o pauză de opt ani
Daniel Robu dă vestea cea mare! Trupa De la Vegas revine după o pauză de opt ani

Daniel Robu duce un stil de viață sănătos: ”Încerc să țin zahărul cât mai departe de mine”

Daniel Robu și Silvia Lăuneanu par neschimbați, din punct de vedere fizic. Dacă Silvia face sport și ține dietă, iată că și Daniel este atent la alimentație:

”Mănânc sănătos, somnul e foarte important pentru mine, încerc să respect un stil de viață sănătos. Nu prea ajung la sală, dar mai fac exerciții fizice acasă. În plus, încerc să țin zahărul cât mai departe de mine, pentru că este periculos pentru organism”, ne-a mai declarat artistul, în exclusivitate pentru Ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *