De cât timp nu își mai vorbesc fiii prințesei Diana. William și Harry, excepția de a Casa Regală a Marii Britanii

De cât timp nu își mai vorbesc fiii prințesei Diana. William și Harry, excepția de a Casa Regală a Marii Britanii

Tensiunile dintre Prințul William și fratele său, Prințul Harry, continuă să atragă atenția publicului, pe măsură ce surse din apropierea familiei regale britanice sugerează că relația dintre cei doi este mai încordată ca niciodată. Deși frații regali au fost odinioară apropiați, se pare că distanța dintre ei s-a adâncit într-atât încât William nu plănuiește să-l invite pe Harry la viitoarea sa încoronare ca rege.

De când nu a mai vorbit prințul William cu prințul Harry

Potrivit unor prieteni apropiați ai Prințului de Wales, în vârstă de 42 de ani, William nu consideră prezența lui Harry, în vârstă de 39 de ani, ca fiind necesară la un eveniment atât de important.

„Fratele său nu mai face parte din discuțiile sale curente”, a declarat o sursă pentru Sunday Times. „William este concentrat pe familia sa, pe soția sa și pe copiii lor, precum și pe responsabilitățile sale față de tatăl său.”

Ruptura dintre frați nu este o surpriză pentru cei apropiați familiei regale, mai ales având în vedere faptul că nu au mai avut un contact apropiat din septembrie 2022, când au participat împreună la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. De atunci, relația lor s-a deteriorat și mai mult, iar sursele afirmă că nu au vorbit de aproape doi ani.

Mai mult decât atât, problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent familia regală au accentuat această distanțare. Prințesa de Wales și Regele Charles al III-lea au fost diagnosticați cu cancer la începutul anului 2024. Potrivit unor apropiați ai Ducelui și Ducesei de Sussex, Harry și Meghan au aflat despre diagnosticul lui Kate Middleton doar atunci când vestea a fost făcută publică, în cadrul unui mesaj video emoționant filmat în grădinile din Windsor.

Deși distanța fizică dintre frați este de peste 8.000 de mile, Harry și Meghan locuind în reședința lor de lux din Montecito, California, sursele susțin că cei doi au încercat să contacteze familia regală pentru a le transmite urări de bine. Totuși, aceste tentative de reconciliere nu au fost reciproc apreciate.

„Harry simte că este ignorat și disprețuit de propriii membri ai familiei, inclusiv de fratele său”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Motivul pentru care cei doi prinți nu mai comunică

Această tensiune nu este o noutate, fiind detaliată pe larg în autobiografia lui Harry, Spare, unde acesta și-a exprimat resentimentele față de familia regală și față de William în mod special.

Sursele sugerează că ruptura s-ar putea adânci și mai mult, în special având în vedere turneul recent al Ducelui și Ducesei de Sussex în Columbia, descris de unii ca fiind un „faux-regal”, datorită acțiunilor publice întreprinse în stilul familiilor regale. În cadrul acestui turneu, cuplul a participat la activități precum vizitarea școlilor și plantarea de copaci, fiind însoțiți de o prezență masivă a poliției.

Între timp, Prințul William și Kate Middleton, împreună cu copiii lor, au ales să petreacă timpul la un festival în Norfolk, unde s-au alăturat unei competiții Nerf cu copiii. Potrivit organizatoarei, Georgina Barron, întreaga familie s-a implicat cu entuziasm în activități, iar micuțul Louis a fost deosebit de încântat.

„A țipat ‘Nerf sau nimic!’ și a alergat entuziasmat prin noroi”, a povestit Barron.

Deși urmează un tratament pentru cancer, Prințesa de Wales nu a ezitat să participe la distracția copiilor, luând și ea parte la competiție, ceea ce a făcut-o pe organizatoare să declare că găzduirea familiei regale a fost „cea mai mare onoare”.

Astfel, în timp ce familia regală britanică trece prin momente de tensiune și distanțare, fiecare dintre membrii săi își găsește propriile modalități de a face față provocărilor personale și familiale. Rămâne de văzut dacă în viitor frații vor putea să-și reconstruiască legătura pierdută sau dacă vor continua pe căi separate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *