De ce a apelat Anca Serea la psiholog. „Îmi făceam tot felul de scenarii”

Anca Serea a vorbit sincer despre situația în care a apelat la psiholog
De ce a apelat Anca Serea la psiholog. Îmi făceam tot felul de scenarii”

Anca Serea a vorbit deschis despre nevoia sa de a merge la psiholog. Totul s-a întâmplat în vara anului trecut, atunci când fiul ei a fost admis la o facultate din Olanda, motiv pentru care tânărul a trebuit să plece de acasă. Despărțirea nu a fost deloc ușoară, iar vedeta a cerut ajutorul psihologului. Nu a mers singură, ci alături de David, fiul cel mare, pentru ca amândoi să poată gestiona mai ușor despărțirea.

Anca Serea, dezvăluiri sincere: “A fost foarte greu”

Anca Serea a mărturisit sincer cât de greu i-a fost atunci când atât ea, cât și întreaga familie s-au despărțit pentru o perioadă de David, fiul cel mare. Tânărul și-a dorit să studieze Filosofia în Olanda, la una dintre cele mai cunoscute universități. Așadar, pentru a depăși mai repede tristețea provocată de despărțire, Anca Serea a mers cu David la psiholog.

„A fost foarte greu, vara, după ce a luat bacul și am conștientizat și am înțeles și am acceptat ideea că el nu va mai fi foarte mult în România. Atât eu, cât și frații lui am suferit foarte mult, pentru că David are o relație foarte frumoasă și cu Noah, și cu Sarah, au o relație foarte specială, e ca un fel de tătic, se joacă cu ei, e foarte protector, e minunat. Chiar am fost la câteva ședințe, 2-3, la psiholog împreună cu el. A fost greu, mamele înțeleg când îți pleacă fiul de acasă, mi-a fost greu să accept că va pleca așa de repede de lângă noi”, a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, Anca Serea.

Anca Serea: “Aveam tot felul de coșmaruri”

Anca Serea începuse să își facă griji pentru cum se va descurca David în Olanda singur, astfel că nu a mai stat pe gânduri și a mers să ceară sfatul unui psiholog. Împreună cu fiul ei au făcut doar câteva ședințe care le-au fost de mare ajutor. Acum, după aproape un an de când David a început studiile în Olanda, Anca Serea se declară mult mai liniștită. Vorbesc des la telefon, chiar și de 3-4 ori pe zi.

„A fost ideea mea să mergem la psiholog, pentru că în vara aceea aproape nu am dormit deloc și aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii din astea stupide. `Hai să mergem să ne ajute cineva care e foarte bun!`”, a mai spus Anca Serea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *