De ce a dispărut Iuliana Luciu de la TV și cu ce se ocupă acum?

Iuliana Luciu, cunoscută publicului pentru aparițiile sale pe micul ecran și pentru legătura sa cu faimoasa Nicoleta Luciu, a ales să își transforme viața într-o direcție complet nouă. După o perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor, Iuliana și-a redescoperit pasiunea pentru muzică, devenind DJ și mixând în cluburi de renume. Într-un interviu recent pentru Antena Stars, bruneta a vorbit deschis despre schimbările din viața sa, relația cu sora ei și modul în care se menține într-o formă de invidiat.

O schimbare de carieră: De la actriță la DJ

Iuliana Luciu a surprins pe mulți atunci când a ales să facă un pas înapoi din lumina reflectoarelor și să se îndepărteze de televiziune. Însă, această retragere nu a fost una completă, ci doar o pauză necesară pentru a-și urma un alt vis. În interviul acordat recent, Iuliana a explicat că pasiunea sa pentru muzică a devenit noul său focus, iar acum se bucură de succes ca DJ.

„Pun muzică prin multe locuri, inclusiv în București, dar mai mult prin străinătate. Încă nu am ajuns să mixez în cele mai exclusiviste locuri, dar urmează. Urmează să bifez pe lista mea cele mai tari cluburi din lume și mă bucur foarte tare de ceea ce fac”, a declarat Iuliana, referindu-se la activitatea sa profesională actuală.

Aceasta a mărturisit că mixează în unele dintre cele mai populare cluburi din țară și străinătate, iar noul său rol de DJ îi aduce multă satisfacție. Pentru ea, această schimbare nu a fost o renunțare la showbiz, ci doar o evoluție naturală. „Eu consider că nu am plecat niciodată din televiziune. Am făcut doar o pauză.”

Relația cu sora sa, Nicoleta Luciu

În afara carierei, Iuliana a vorbit deschis și despre relația pe care o are cu sora ei, Nicoleta Luciu. Cele două au fost mereu foarte apropiate, iar Iuliana a povestit despre faptul că obișnuia să o viziteze pe Nicoleta în fiecare an, în Croația, unde aceasta locuiește alături de familie. Însă, anul acesta, din cauza programului său încărcat, nu a reușit să facă această vizită tradițională.

„Pe toată perioada verii, Nicoleta a stat cu copiii în Croația. Eu nu am vizitat-o anul ăsta. În fiecare an mergeam la ea, dar acum, pentru că am fost foarte ocupată, nu am avut cum să merg. Este primul an în care nu am mai ajuns la ea”, a explicat Iuliana.

Citește și: Nicoleta Luciu, ipostază rară alături de sora ei, Iuliana. Cum s-au fotografiat cele două, imagine de neratat

Această schimbare în rutina lor a fost o premieră pentru ambele surori, dar Iuliana a subliniat că relația lor rămâne la fel de strânsă, chiar dacă nu au reușit să petreacă timp împreună vara aceasta. Cariera ei de DJ și angajamentele profesionale au fost principalele motive pentru care nu a putut face această călătorie.

Cum se menține în formă Iuliana Luciu?

O altă curiozitate legată de Iuliana Luciu este cum reușește să se mențină într-o formă atât de bună, având în vedere programul său aglomerat și stilul de viață activ. Cu toate acestea, bruneta recunoaște că nu face un efort uriaș pentru a se menține în formă, preferând să abordeze o atitudine relaxată față de siluetă și alimentație.

„Nu fac un laitmotiv din asta, să mă chinui să slăbesc. Dacă slăbesc, bine, dacă nu slăbesc, iarăși bine. Cui nu îi place, să nu se uite”, a spus Iuliana cu sinceritate.

Cu toate că nu urmează o rutină strictă de exerciții fizice, Iuliana admite că încearcă să se mențină activă atunci când are ocazia. „Am mai mers la sală, dar acum, dacă am tot fost plecată, mai mergeam la sală unde ajungeam, mai aveam chef, nu mai aveam chef. E greu. Așa, un pic din dietă mai încerc să fac niște lucruri.”

Această atitudine relaxată față de fitness și dietă reflectă echilibrul pe care Iuliana încearcă să îl mențină în viața ei. Pentru ea, presiunea de a arăta perfect nu este o prioritate, iar accentul cade mai degrabă pe starea de bine și pe a se bucura de ceea ce face.

Planuri de viitor

Deși se bucură de succes ca DJ, Iuliana Luciu nu exclude întoarcerea în televiziune, dar doar dacă găsește un proiect care să fie în armonie cu valorile și dorințele sale actuale. În acest moment, preferă să își concentreze atenția asupra carierei sale muzicale și să lase televiziunea pentru o posibilă revenire în viitor.

„Aștept să vină un proiect care să fie pe sufletul meu și să fiu implicată. Deocamdată, mă bucur de ce fac acum și de toate experiențele pe care mi le oferă muzica”, a declarat Iuliana.

Bruneta vede cariera sa în DJing nu doar ca o sursă de venit, ci ca pe o formă de expresie artistică. Acest nou capitol din viața ei îi oferă libertatea de a călători, de a experimenta noi culturi și de a aduce un suflu nou în scena muzicală din România și din alte țări.

Iuliana Luciu și-a construit o nouă viață departe de luminile strălucitoare ale televiziunii, alegând să își urmeze pasiunea pentru muzică și să exploreze o carieră nouă. Faptul că mixează în cluburi exclusiviste din România și străinătate arată că a găsit un nou drum profesional care îi aduce satisfacții și care o ajută să își exprime creativitatea.

Citește și: Imagine rară cu singura fată a Nicoletei Luciu. Ce pasiune nebănuită are Kim la 13 ani, chiar mătușa ei a filmat-o FOTO

Deși legătura cu sora sa, Nicoleta, rămâne puternică, programul său ocupat a împiedicat-o anul acesta să își respecte tradiția de a o vizita în Croația. Cu toate acestea, Iuliana nu exclude o eventuală întoarcere în televiziune, dar doar dacă proiectul potrivit apare la orizont.

Până atunci, ea continuă să trăiască o viață activă, în care se bucură de libertatea și flexibilitatea oferite de cariera de DJ, menținându-se în formă fără presiuni inutile și apreciind fiecare moment din noua sa viață.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *