De ce a divorțat Dana Budeanu. A rupt tăcerea după ani buni de la despărțirea de primul ei soț

Motivul care a dus la separare

Dana Budeanu este o fire extrovertită și sinceră, care spune lucrurilor pe nume. Nu este foarte darnică în ceea ce privește detaliile despre viața personală, dar a decis să povestească puțin despre fostul său soț și despre motivle care au dus la separarea de tatăl fetițelor sale gemene.

Dana Budeanu a mărturisit de ce a divorțat

Creatoarea de modă a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Budeanu, fondatorul publicațiilor Click și Ciao și care între timp a mai preluat și alte mărci cunoscute de publicații scrise sau online. Radu și Dana s-au cunoscut în tinerețe, când ea avea 21 și el 22 de ani. S-au văzut, s-au plăcut, s-au iubit și au devenit părinții a doua fetițe gemene superbe, pe care Dana Budeanu nu le expune foarte mult publicului. Din păcate, însă, au divorțat în 2015 iar de atunci fiecare și-a văzut de viața sa. Despre motivele ce au stat în spatele divorțiului, Dana a vorbit cu sinceritate.

„Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe”, a declarat Dana Budeanu, care a mai adăugat că ea nu crede în divorțuri și nici în căsnicii care se încheie prin divorțuri, spunând despre acestea că nu au fost căsnicii adevărate. Ba mai mult, consideră că a trecut cu brio peste experiența mariajului și a divorțului.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mai adăugat vedeta.

Ce relație au fetițele Danei Budeanu cu tatăl lor

După divorț, Radu Budeanu și-a refăcut viața alături de o altă creatoare de modă, Cristina Săvulescu. Fetițele au rămas la mama lor, dar cei trei petrec în continuare timp împreună ca o familie, fără să existe probleme între cei doi foști soți legate de creșterea și educarea adolescentelor.

„Cum să fie greu (n.r. – ca fetele să țină legătura cu fostul soț)? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă. Nu, niciodată (n.r. – nu s-a temut de o influență negativă a fostului soț). Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect”, i-a spus Dana Budeanu lui Ion Cristoiu, în cadrul podcastului său.

Între timp, și Dana Budeanu și-a refăcut viața. Ea se iubește cu Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider PSD Victor Hrebenciuc, cu care are o relație deja de mai mulți ani. Între ei este o diferență de 5 ani, Dana având 44, iar iubitul ei 39 de ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.7 51 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *