De ce a fost înlocuită Simona Gherghe de Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa. Vedeta a făcut totul public, imaginea înduioșătoare

Ce a spus Gabriela Cristea când a intrat în platou

Scris de: Daoud Andra

21 Mar. 2023

De ce a fost înlocuită Simona Gherghe de Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa. Vedeta a făcut totul public, imaginea înduioșătoare

Simona Gherghe și-a obișnuit fanii cu aparițiile zilnice la televizor. Vedeta prezintă emisiunea Mireasa de la primul sezon, dar din când în când, lipsește din platou, iar în locul ei apare Gabriela Cristea. Așa s-a întâmplat și în ediția de luni a emisiunii, iar acum s-a aflat de ce a fost înlocuită Simona Gherghe de Gabriela Cristea la început de săptămână.

Din ce motiv a fost înlocuită Simona Gherghe de Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa

Simona Gherghe prezintă emisiunea Mireasa de la primul sezon și este în direct 6 zile pe săptămână, din casa Mireasa. Vedeta lipsește doar atunci când are probleme serioase, fiind înlocuită de colega ei, Gabriela Cristea. Acesta i-a ținut locul atunci când a avut Covid, dar și în ediția de luni, 20 martie.

Fanii emisiunii s-au întrebat de ce Simona Gherghe nu a apărut în platou, iar acum s-a aflat și motivul. Se pare că unul dintre copiii prezentatoarei TV are probleme de sănătate, iar aceasta se află cu el în spital.

Citește și: Cum se simte Simona Gherghe, după accidentul de la schi, din Italia. Vedeta și-a rupt o coastă

Simona obișnuiește să își țină la curent fanii din mediul online cu tot ce face, inclusiv cu momentele mai puțin plăcute prin care trece. Prezentatoarea emisiunii Mireasa a publicat pe Stories o fotografie în care se vede mânuța copilului ei, cu branulă. Vedeta nu a dat detalii cu privire la probleme de sănătate cu care se confruntă acesta, nici nu a specificat dacă este vorba despre Ana sau despre Vlad.

De ce a fost înlocuită Simona Gherghe de Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa
Fotografia postată de Simona Gherghe

Mesajul transmis de Gabriela Cristea, atunci când a apărut în platou

Gabriela Cristea a ținut să îi liniștească atât pe concurenții de la Mireasa, cât și pe telespectatori atunci când a venit în platou. Aceasta a spus că Simonei Gherghe nu i s-a întâmplat nimic grav și că va reveni cât de curând în casa Mireasa, alături de concurenți. Și în ediția de marți, 21 martie, la cârma emisiunii s-a aflat tot Gabriela Cristea.

Citește și: De ce boală suferă Gabriela Cristea: „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade”

„Mă bucur să fiu astăzi aici alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și, cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa, dar, din păcate, știți cum este în viață, trebuie să alegi. Dacă nu poți să vii la job, se mai întâmplă, dar uite, de data asta îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău, în curând ea se va întoarce alături de voi”, a spus Gabriela Cristea, în ediția de luni de la Mireasa.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *