De ce a lipsit Andra la nunta lui Pepe cu Yasmine. Cătălin Măruță a fost însoțit doar de fiul său, David, la eveniment VIDEO

Artista a fost în alt oraș în ziua în care Pepe s-a căsătorit

Scris de: Daoud Andra

11 Jun. 2024

Pepe și Yasmine, mama băiatului său, au făcut nunta vineri, într-un cadru de vis. Cei doi i-au avut alături pe oamenii apropiați și au petrecut împreună cu ei până în zori. Marea absentă a fost însă Andra, fosta nașă a artistului. Cătălin Măruță a venit la nuntă alături de fiul lor.

Andra nu a fost la nunta lui Pepe

Numeroase vedete din showbiz au participat vineri la nunta lui Pepe cu Yasmine. Cei doi au făcut atât cununia religioasă, cât și petrecerea, în aer liber, pe marginea unui lac, într-un decor de vis, după care au petrecut până în zori alături de invitații lor. Printre aceștia s-au numărat și multe vedete, printre care Cătălin Măruță, Lora, Oana Roman, Ramona Olaru, Romică Țociu etc.

De la nunta latino loverului a lipsit tocmai Andra, fosta sa nașă. La cununia cu Raluca Pastramă, Andrea și Cătălin Măruță au fost nași, iar relația dintre artist și familia Măruță a rămas una apropiată. La cea de-a treia nuntă a lui Pepe, Andra nu a putut fi prezentă, pentru că a avut un concert lângă Târgu-Jiu. În timp ce soțul și fiul ei, David, au reprezentat familia la nuntă, artista a cântat la Rovinari.

Vezi și: Ce rochie de mireasă atipică a purtat Yasmine la nunta cu Pepe. După 3 ani de relație, îndrăgostiții au făcut nunta

”E foarte cald, dar sunt foarte bucuroasă și trebuie să vă spun că sunt în Târgu-Jiu. Cătălin e în București, mama soacră e în București, dar mă bucur pentru că îmi amintesc cu drag că aici a fost nunta noastră și avem foarte multe amintiri frumoase aici în Târgu-Jiu. În seara asta o să cânt la Rovinari”, a spus Andra pe InstaStory, vineri seara.

Cătălin Măruță și David, alături de Pepe, Yasmine și fiul lor

Momentul special pe care l-a surprins Cătălin Măruță

Prezentatorul TV a fost foarte activ pe rețelele de socializare în timpul evenimentului. El a postat pe Instagram numeroase cadre de la nuntă și a surprins un moment emoționant cu mirele.

Vezi și: Ramona Olaru se mărită? Anunțul făcut după ce a prins buchetul la nunta lui Pepe: ”Facem casting”

”Apropiați și devotați, care se bucură pentru dragostea noastră. Yasi e fericită. Eu sunt extrem de fericit și mulțumit că Yasi e mulțumită. Vă mulțumesc pe rând fiecăruia în parte și mă jur pe cuvântul meu că este cea mai frumoasă și cea mai fericită seară pe care puteam să o avem împreună, în familie și asta datorită vouă, pentru că ați venit cu atâta dragoste. Vă simt zâmbetul și sclipirea în ochi pentru iubirea și pentru fericirea noastră. Vă mulțumesc mult de tot”, a spus Pepe într-un filmuleț surprins de Cătălin Măruță și postat pe InstaStory.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *