De ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Bursucu. A fost marea absentă. Imagini spectaculoase cu mirii, invitații și tortul de 8 etaje FOTO

Bursucu și Andreea s-au căsătorit după 11 ani de relație

Scris de: Daoud Andra

15 Oct. 2023

Adrian Cristea, prezentatorul de la Kanal D pe care toată lumea îl știe drept Bursucu, s-a căsătorit în acest weekend cu aleasa inimii lui. El și Andreea formează un cuplu de mai bine de un deceniu și au împreună o fetiță. Acum, cei doi au spus ”Da”, iar la eveniment au participat numeroase vedete de la Kanal D. Printre nuntași nu s-a numărat însă și Teo Trandafir. Care a fost motivul absenței sale.

Motivul pentru care Teo Trandafir nu a fost la nunta lui Bursucu

Bursucu și partenera sa, Andreea, au trecut prin mari emoții sâmbătă, 14 octombrie. Cei doi și-au unit destinele, după 11 ani de relație, iar nunta a avut loc la Constanța. La petrecere au participat 350 de invitați, printre care și numeroase vedete de la Kanal D, colegi de-ai prezentatorului.

Citește și: Metoda prin care Bursucu a slăbit 13 kilograme. “Nu mă abțin de la nimic”. Prezentatorul Kanal D a dezvăluit secretul său

În timp ce Simona Pătruleasa, Andreea Mantea sau Ana-Maria Barnoschi au petrecut până în zori alături de miri și nași, marea absentă de la nuntă a fost chiar Teo Trandafir. Mulți s-au întrebat de ce nu a venit la eveniment, cu atât mai mult cu cât ea și Bursucu au fost colegi de platou la emisiunea Teo Show timp de ani buni. Vedeta TV a lămurit misterul și a explicat de ce nu a putut fi prezentă la nuntă.

”Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!’, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru Fanatik.

De ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Bursucu. A fost marea absentă. Imagini spectaculoase cu mirii, invitații și tortul de 8 etaje FOTO
Bursucu și Andreea au spus ”Da”

Verighete de 9.000 de euro și tort cu 8 etaje

Bursucu și soția lui nu s-au uitat la bani în cea mai importantă zi din viața lor. Cei doi și-au răsfățat invitații cu preparate alese, iar atracția principală a serii a fost tortul cu 8 etaje, pe care l-au tăiat împreună cu nașii. Verighetele pe care le poartă cei doi pe degete costă 9.000 de euro, iar mireasa mai are pe deget și un inel în valoare de 6.000 de euro, de la un brand cunoscut.

Citește și: Motivul pentru care Bursucu își face toate emisiunile fără prompter: ”Am o școală bună de la doamna Teo Trandafir”. Sfatul care l-a ajutat în televiziune VIDEO EXCLUSIV

Nici ținutele pe care le-au purtat nu se lasă mai prejos. Mireasa a îmbrăcat o rochie semnată Cătălin Botezatu, la care visa de mulți ani. Andreea a dezvăluit, în trecut, că avea salvat în telefon modelul de rochie încă dinainte ca Bursucu să o ceară în căsătorie. Mirele, la rândul său, a optat pentru un costum cu sacou alb și pantaloni negri pentru ziua cea mare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
7.7 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *