De ce a murit actorul Rareș Ioan Stoica. Fostul soț al Manuelei Hărăbor avea 54 de ani

Actorul Rareș Ioan Stoica a murit la vârsta de doar 54 de ani, în seara zilei de 27 decembrie 2023. Fostul soț al Manuelei Hărăbor a lăsat în urmă o moștenire artistică de excepție, marcând scena teatrală timp de peste două decenii.

A murit actorul Rareș Ioan Stoica

Vestea tragică a morții lui Rareș Ioan Stoica a fost dată de Iulian Capsali, un apropiat al actorului, care a folosit mediul online pentru a face anunțul trist.

„Aflu cu tristețe că aseară a plecat la Domnul actorul Rareș Ioan Stoica. De el mă leagă multe amintiri din anii zbuciumați 90, când eram împreună tovarăși în Liga Studenților din România. Un bărbat frumos cu un suflet sensibil și neliniștit, mereu în căutarea unui sens pe care nu-l descoperea în acest spațiu finit.Sper ca să-i dea Dumnezeu liniștea pe care nu și-a găsit-o aici… Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa! PS. Rog preoții și ieromonahii care citesc aceste rânduri să-l pomenească la Sfânta Liturghie în zilele următoare”, a precizat Iulian Capsali pe pagina sa de Facebook.

Fostul soț al Manuelei Hărăbor a fost un om dedicat și grijuliu, aspecte reflectate în relația lui cu actrița și fiul acesteia, pe care îl trata ca pe propriul său copil. Cu toate acestea, povestea lor de iubire nu a ținut, așa că s-au despărțit.

S-a iubit cu Manuela Hărăbor

Înainte de a fi cu Manuela Hărăbor, Rareș Ioan Stoica a fost căsătorit cu actrița Crenguța Hariton, o uniune care s-a încheiat printr-un divorț amical în 2002. Totuși, cei doi au rămas în relații bune, mai ales că împărțeau responsabilitatea pentru creșterea unei fetițe.

Deși o cauză exactă a morții sale rămâne necunoscută, prietenii lui Rareș Ioan Stoica susțin că starea lui de sănătate nu era bună de câțiva ani, luându-se în calcul o boală nemiloasă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *