De ce a murit Laura Lynch, fondatoarea trupei The Dixie Chicks. Primele informații, artista avea 65 de ani

De ce a murit Laura Lynch, fondatoarea trupei The Dixie Chicks. Primele informații, artista avea 65 de ani

Veste tragică în lumea artistică internațională. Celebra cântăreață și compozitoare Laura Lynch, membră fondatoare a trupei The Chicks (cunoscută anterior sub numele Dixie Chicks) a murit în urma unui tragic accident rutier, la vârsta de 65 de ani. Ea a lăsat în urmă o fiică. Fanii muzicii country au fost devastați la auzul veștii.

Laura Lynch, sfârșit tragic. Cântăreața a murit într-un accident auto

Tragedia a avut loc vineri, pe o autostradă din Texas, Statele Unite, în apropiere de El Paso. Fosta membră The Chicks se afla la volanul automobilului ei înainte de momentul fatidic.

Te-ar putea interesa și: A murit Colin Burgess de la AC/DC. Anunțul trist făcut de celebra formație

Potrivit primelor informații, artista conducea spre est, pe autostrada US 62 din Texas. La un moment dat, un alt autourism a pătruns pe contrasens, într-o zonă în care sensurile de mers nu erau separate și a lovit mașina în care se afla cântăreața.

Te-ar putea interesa și: Rugămintea Ronei Hartner pentru apropiați, cu câteva zile înainte să se stingă din viață. Ce le-a cerut artista: „Nu avea de gând să moară”

Impactul a fost fatal

Camioneta Ford, condusă de Laura Lynch, a fost lovită frontal. În urma coliziunii, artista s-a stins pe loc. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

De asemenea, șoferul celuilalt vehicul a fost transportat la spital. Acesta a suferit răni ușoare, fiind în afara oricărui pericol.

De ce a murit Laura Lynch, fondatoarea trupei The Dixie Chicks
De ce a murit Laura Lynch, fondatoarea trupei The Dixie Chicks

Cine a fost Laura Lynch

Laura Lynch este cea care a pus bazele grupul Dixie Chicks în 1989, alături de Robyn Lynn Macy şi surorile Martie Maguire şi Emily Strayer. Mulți ani, ea a fost basistul trupei şi, un moment dat, vocalista principală. A ales să părăsească formația în 1995 după ce trupa Dixie Chicks lansase trei albume. Nu ajunsese celebră la momentul respectiv.

Te-ar putea interesa și: Jennifer Lopez și-a dezvăluit secretul care o ajută să atragă abundența. Cum își decorează artista bradul de Crăciun pentru a avea parte de noroc și bani

În 1998, Dixie Chicks a lansat primul său album realizat cu o casă de discuri majoră, „Wide Open Spaces”, care a impresionat în clasamentele dedicate muzicii country. Formația americană a câștigat și primul premiu Grammy.

Laura Lynch era căsătorită de aproape 40 de ani cu Mac Tull, cu care avea o fiică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *