De ce a murit Laura Roșca alias Dj Lalla. Ce s-a aflat despre cauza morții, tânăra avea doar 34 de ani

Află mai multe detalii.
De ce a murit Laura Roșca alias Dj Lalla. Ce s-a aflat despre cauza morții, tânăra avea doar 34 de ani

Corpul unei tinere a fost descoperit joi dimineață pe plaja din Mamaia, aproape de malul apei. Ulterior, s-a dezvăluit că victima este Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută în industria muzicală sub pseudonimul DJ Lalla, conform informațiilor furnizate adevărul.ro. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra.

Trupul Laurei Roșca a fost descoperit de o turistă

O turistă a făcut un apel la numărul de urgență 112 în jurul orei 10:00 și a raportat descoperirea unui cadavru îmbrăcat sumar, purtând doar un slip și un tricou. După aceea salvamarii au venit la fața locului și au observat și ei cadavrul Laurei.

„Am fost anunțați de niște turiști că o persoană este la firul apei, că este înecată. Când am ajuns aici era o mașina de Poliție și ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La fața locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu știm dacă este singura persoană sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări”, a declarat salvamarul Georgian Goariu.

Citește și: Moștenirea lăsată de Sinead O’Connor. Ce se va întâmpla cu averea strânsă de celebra cântăreață, cui îi revine de fapt

Care a fost cauza morții Dj-ului

În acest caz anchetatorii explorează mai multe posibilități. Una dintre variante este că Lalla ar fi intrat în apă, iar din cauza temperaturii reci a acesteia, ar fi suferit un stop cardio-respirator, dar totodată, se ia în considerare și ipoteza că s-a înecat și valurile au adus-o la mal.

De asemenea, autoritățile au oferit mai mai multe informații în comunicatul oficial, iar tânăra nu prezenta urme de violență pe trup.

De ce a murit Laura Roșca alias Dj Lalla.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că pe plajă se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Te poate interesa și: A murit celebrul Randy Meisner. Doliu uriaș în muzică

Cine a fost Laura Roșca

Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, provenea din Turda și era cunoscută ca prezentatoare la postul de radio Radio România 3 Net. Identificarea sa de către anchetatori s-a bazat pe tatuajele de pe corp, iar în urma descoperirii ei fără suflare pe plajă, s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Vezi și: Cine a fost Nosfe, artistul care a murit la doar 37 de ani. Ce s-a aflat despre cauza decesului. Colegii au infirmat zvonurile

Cu o zi înainte de tragedie, Laura a postat un videoclip pe contul său de socializare însoțit de hashtagurile „depresie” și „o să fie mai bine”, iar cei apropiați susțin că tânăra ar fi fost profund afectată de un deces recent în familia sa.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
5 27 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *