De ce a murit Matthew Perry, actorul din celebrul serial Friends. Cum a fost găsit. Apropiații sunt șocați

Matthew Perry a decedat la vârsta de 54 de ani

Doliu la Hollywood! Actorul american Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing în serialul „Friends”, a decedat la vârsta de 54 de ani. Acesta a fost descoperit într-un jacuzzi, în propria locuință din Los Angeles. Vestea că Matthew Perry a murit a șocat o lume întreagă. Apropiații lui au transmis numeroase mesaje de condoleanțe!

Cauza morții lui Matthew Perry, actorul din celebrul serial Friends

Matthew Perry, starul celebru din serialul american „Friends”, a încetat din viață la 54 de ani. Actorul a fost descoperit fără suflare în locuinţa sa din Los Angeles, transmite presa internațională. Matthew Perry a fost găsit mort în cada cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles. Anchetatorii nu au găsit niciun indiciu care să ducă spre un act criminal.

Matthew Perry a fost găsit decedat, sâmbătă după-amiaza, de către asistentul său. Poliția a ajuns la locuința lui din Los Angeles în jurul orelor 16.  Din primele informații, se pare că actorul s-ar fi înecat accidental în jacuzzi. În locuința lui nu s-au descoperit droguri.

Citește și A murit Matthew Perry. Actorul avea 54 de ani, ce s-a aflat despre cauza decesului!

Ce a făcut înainte cu câteva ore

Înainte de a deceda, Matthew Perry ar fi jucat două ore Pickleball, după care și-a trimis asistentul să rezolve niște treburi. Când s-a întors, acesta l-a găsit fără suflare.

Prietenii și colegii care au jucat alături de el sunt devastați și au transmis numeroase mesaje pe rețelele de socializare.

Television Group, studioul american care a produs serialul „Friends”, a transmis un mesaj de condoleanțe pentru The Times: „Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați.”

Matthew Perry a murit la 54 de ani

Prietenii, devastați de moartea lui Matthew Perry

Sâmbătă noapte, pe contul oficial de Instagram al serialului Friends, a fost scris un omagiu emoţionant: „Suntem devastaţi să aflăm de moartea lui Matthew Perry. A fost un adevărat dar pentru noi toţi”.

Maggie Wheeler, cea care a jucat rolul iubitei lui Chandler în serialul american, a scris pe Instagram: ”O mare pierdere. Lumii îi va fi dor de tine, Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o pentru atât de mulţi în prea scurta ta viaţă va dăinui. Mă simt atât de binecuvântată de fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit”, a spus ea.

Actorul Wendell Pierce, care a jucat alături de Perry în remake-ul The Odd Couple, a scris pe rețelele de socializare: „La naiba. Timp de doi ani, Matthew Perry a fost șeful meu, colegul meu și un om dăruitor, bun și amuzant. Mă rog și sper că este în pace.”

Și actorul de comedie Tom Green a fost șocat de moartea lui Matthew Perry: „Sunt șocat și întristat să aud despre moartea lui Matthew Perry într-o înec tragic. El este una dintre multele povești de succes talentate și incredibile din orașul meu natal, Ottawa, Canada. Odihnește-te în pace, Matthew.”

Radiodifuzorul Piers Morgan l-a supranumit pe Perry: „Un actor grozav, dar, după recunoașterea lui, un tip foarte chinuit. Autobiografia sa recentă despre viața sa devastată de dependență a fost una dintre cele mai puternice, sincere și revelatoare pe care le-am citit vreodată. O veste atât de tristă.”

Citește și: Ultima imagine a lui Matthew Perry, postată pe Instagram. Și-a prevestit actorul moartea? Cum a apărut starul din serialul Friends

Sursa: People

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *