De ce a murit Sinead O’Connor. Boala cumplită cu care a fost diagnosticată, cu ce se confrunta de ani de zile

Cântăreața a decedat la un an după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis

Sinead O’Connor, îndrăgita cântăreață irlandeză, a încetat din viață miercuri, 26 iulie, la vârsta de 56 de ani. Artista era cunoscută în întreaga lume datorită hit-ului ”Nothing Compares 2 U”, dar puțină lumea știe că zâmbetul ei ascundea o dramă imensă. Iată cu ce boală cumplită se confrunta vedeta!

Cu ce boală cumplită se lupta Sinead O’Connor

Doliu uriaș în lumea muzicii internaționale! Sinead O’Connor a decedat la vârsta de 56 de ani și a lăsat în urma sa o durere imensă. Fanii sunt extrem de triști, mai ales că mulți dintre ei știu prin ce a trecut vedeta în ultimul an.

Se pare că artista suferea cumplit din cauza morţii fiului său de 17 ani, care s-a sinucis în ianuarie 2022. ”Frumosul meu fiu, Neviim Nesta Ali Shane OConnor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu.

Să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult”, scria Sinead O’Connor pe o rețea socială. Dar aceasta nu era singura suferință a vedetei internaționale.

Citește și A murit Sinéad O’Connor. Cântăreața avea 56 de ani!

S-a aflat de ce a murit Sinead O'Connor
S-a aflat de ce a murit Sinead O’Connor

Sinead O’Connor, abuzată fizic și sexual de mama ei

Sinead O’Connor a văzut lumina zilei pe data de 8 decembrie 1966. Vedeta s-a născut în Dublin și a făcut parte dintr-o familie cu probleme. Părinții ei au divorțat când ea era doar un copil, iar mama ei a abuzat-o fizic și sexual, deși ar fi trebuit să o crească și să-i ofere o educație bună.

Sătulă de chinurile la care era supusă, cântăreața a ales să o părăsească pe care care i-a dat viață și a plecat să locuiască cu tatăl ei în Statele Unite. Nici acolo, însă, artista nu a dus o viață bună.

A fost nevoită ca să fure din magazine și a ajuns în Centrul de pregătire Grianan condus de Ordinul Maicii Domnului. Acolo, Sinead O’Connor și-a descoperit talentul muzical. Ulterior, a recunoscut că problemele din copilărie au afectat-o serios. Ani de zile, cântăreața s-a luptat cu diverse boli psihice.

Citește și De ce a murit Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys. Artistul avea doar 34 de ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
3.5 55 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *