De ce a rupt Sinead O’Connor poza Papei. Mulți au taxat-o atunci pentru acest gest

Motivul pentru care Sinead O'Connor a rupt fotografia cu Papa

Sinead O’Connor a încetat din viață miercuri, 26 iulie, la vârsta de 56 de ani. Cântăreață irlandeză a atins succesul în urmă cu mai bine de trei decenii, atunci când a lansat piesa ”Nothing Compares 2 U”. La un moment dat însă, ea a făcut un gest care avea să-i lase mască pe toți fanii săi, mai exact a rupt o poză cu Papa. Iată cum și-a motivat artista acțiunea!

Motivul pentru care Sinead O’Connor a rupt o poză cu Papa de la Roma

Sinead O’Connor a părăsit această lume ieri, 26 iulie, la distanță de circa un an de zile de la moartea fiului său de 17 ani. Întreaga viață a artistei a fost presărată cu scandaluri, probleme personale și diverse încercări care au pus-o la încercare.

Unul dintre momentele care a rămas în memoria fanilor săi și nu numai, a fost când în 1992 a rupt o fotografie a Papei Ioan Paul al II-lea. S-a întâmplat în timpul emisiunii ”Saturday Night Live”, când vedeta avea doar 26 de ani.

Atunci, solista a interpretat o versiune proprie a cântecului lui Bob Marley ”War” și a dorit să protesteze împotriva abuzului sexual asupra copiilor în Biserica Catolică.

Mai târziu, în memoriile sale, Sinead O’Connor a dezvăluit că cei din producție nu au știut nimic de planul său. Artista le-a spus celor de la NBC că va arăta imaginea unui copil flămând, pentru a-i îndemna pe telespectatori să-i protejeze pe cei mai vulnerabili copii. Însă, de fapt, a arătat lumii o poză cu Papa.

Citește și De ce a murit Sinead O’Connor. Boala cumplită cu care a fost diagnosticată, cu ce se confrunta de ani de zile!

Motivul pentru care Sinead O'Connor a rupt poza Papei
Sinead O’Connor a rupt poza Papei in fata intregii lumi

”A fost cel mai curoajos lucru pe care putea să-l facă”

Tot în autorbiografia, artista a mărturisit cum au reacționat cei din culise: ”Când am intrat în culise, nicio ființă umană nu m-a întâmpinat. Toate ușile erau închise.

Toți dispăruseră. Nici măcar managerul meu nu era nicăieri de găsit. Se închisese în camera lui timp de trei zile și și-a scos telefonul din funcțiune.”

Însă, vedeta a spus că a existat și o persoană care a susținut-o. Este vorba despre Lorne Michaels, nimeni altul decât creatorul show-ului respectiv.

”A fost cel mai curoajos lucru pe care putea să-l facă!”, a spus acesta.

Citește și Povestea tragică a lui Sinéad O’Connor. Cumpenele care au marcat-o. Apogeul suferinței a fost când fiul ei, de 17 ani, s-a sinucis!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *