De ce a vrut Gina Pistol să se despartă de Smiley. A spus abia acum prin ce a trecut la începutul relației: “Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Motivul pentru care Gina Pistol a fost la un pas să se despartă de Smiley

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună o fetiță, pe Josephine, iar anul acesta cei doi au făcut și nunta. Cele două vedete au o relație perfectă, dar în trecut au fost la un pas să-și spună adio. De curând, fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit motivul pentru care a vrut să se despartă de artist!

Gina Pistol, la un pas să se despartă de Smiley. Care a fost motivul

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de circa șase ani de zile. Cei doi au împreună o fetiță superbă de doi, pe micuța Josephine.

În plus, pe data de 27 mai, cei doi au organizat nunta, eveniment ce s-a desfășurat într-un cadru de basm din Snagov. De curând, însă, fosta prezentatoare de la Antena 1 a făcut câteva declarații șocante despre relația cu artistul.

Blondina a mărturisit că a fost la un pas de a se despărți de tatăl fiicei sale, deoarece acesta era adesea plecat în țară, în diferite orașe unde concerta.

”Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei.

Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună”, a precizat partenera de viață a lui Smiley, conform celor de la Cancan.ro.

Citește și Gina Pistol a renunțat la părul lung. Schimbarea de look o prinde de minune!

Cum s-au pozat Smiley și Gina Pistol în vacanța exotică
Smiley și Gina Pistol

”Pur și simplu am simțit că el o să fie”

În cadrul aceluiași interviu, fosta prezentatoare TV a precizat că a simțit încă din prima clipă că Smiley este bărbatul alături de care vrea copil și familie. Cu toate astea, vedeta a dezvăluit că ambii au trebuit să muncească la construirea unei relații fericite.

”Eu pur și simplu am simțit. Pur și simplu am simțit că el o să fie. Relația noastră nu a fost o relație… adică a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu trebuia mereu să știu care este următorul pas ca să îmi ofere mie un confort emoțional, să zic așa.

În relația cu Andrei a trebuit să lucrez și eu la asta, cum și el a trebuit să lucreze la anumite părți ale lui. Am învățat ce este răbdarea în relația asta, la început.”, a mai spus Gina Pistol.

Citește și Dieta care a ajutat-o pe Gina Pistol să scape de kilogramele în plus. Arată spectaculos acum!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *