De ce au apelat Oana Moșneagu și Vlad Gherman la terapie de cuplu: “Fiecare venea cu niște răni din trecut” VIDEO EXCLUSIV

Oana Moșneagu: ”Terapia individuală sau de cuplu este un fel de must have”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman ne-au vorbit despre terapia de cuplu, un instrument pe care l-au folosit la începutul relației. Actorii au dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care a fost motivul pentru care au recurs la o persoană care să le ghideze pașii în noua legătură amoroasă, punctând că, deși au trecut prin clipe mai dificile, nu au vrut să renunțe la ceea ce puteau să construiască împreună.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, despre terapia de cuplu

Întrebată dacă terapia este secretul unei relații sănătoase de cuplu în 2023, Oana Moșneagu a punctat că aceasta ajută foarte mult. Cu ajutorul acestui instrument, oamenii încep să caute rezolvare asupra problemelor pe care le au:

Citește și: Oana Moșneagu și iubitul ei, dezvăluiri despre începuturile relației: “Sunt atâția oameni îndrăgostiți de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mă așteptam ca lumea să comenteze” VIDEO EXCLUSIV

“Nu știu dacă este terapia secretul. Dacă ai nevoie, clar te ajută foarte mult. Eu cred că terapia individuală sau de cuplu este un fel de must have în ziua de astăzi. În sensul în care dacă înainte nu știam cum să ne rezolvăm problemele sau nu știam ce se întâmplă cu noi într-un anumit moment și nu găseam răspunsurile, asta aplicându-se și la nivel de cuplu, în ziua de astăzi avem acest instrument la care putem să apelăm și putem să salvăm niște lucruri, niște începuturi care poate pot fi ratate sau eșuate altfel sau chiar pe noi ca persoane, ca indivizi.”

”Nu știu dacă este secretul neapărat, dar cred că este un instrument foarte important pe care foarte multă lume se teme să îl folosească. Cumva, au impresia că dacă fac terapie pot fi judecați, criticați. Mai ales, dacă faci terapie de cuplu, cum am făcut noi la începutul unei relații, cred că lumea îți pune eticheta de: “Băi frate, dacă ăștia nici la început nu au fost în stare, când începuturile sunt frumoase…”

Citește și: În ce relație au rămas Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, la 2 ani de la despărțire. Ce reacție a avut vedeta, când a aflat că Oana Moșneagu este noua lui iubită: „Am avut o discuție” VIDEO EXCLUSIV

Începuturile sunt frumoase, adevărat, dar sunt, în același timp, foarte grele. Este o perioadă de adaptare pentru parteneri. Pentru noi a fost foarte important să apelăm la un terapeut de cuplu pentru că aveam un background fiecare destul de tumultos și fiecare venea cu niște răni din trecut.”, a spus Oana Moșneagu.

De ce au apelat Oana Moșneagu și Vlad Gherman la terapie de cuplu
Oana și Vlad au lucrat la relația lor

“Eu cred că ajutorul pe care l-am primit noi a fost foarte bun”

De asemenea, cei doi au punctat că terapia de cuplu i-a ajutat foarte mult la începutul relației, mai ales pentru că amândoi tocmai ieșiseră din anumite legături amoroase. Actrița a mărturisit că dacă nu ești complet vindecat de ce s-a întâmplat în fosta relație, nu poți intra în una nouă cu sufletul deschis:

Vlad Gherman: Cred că asta a contat cel mai mult, într-adevăr, faptul că eram doi indivizi care au ieșit recent dintr-o relație în care au suferit, la un moment dat. Atunci, normal că începutul este mai greu și mai stângaci.

Citește și: Secretul relației dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Ce face actorul pentru a nu-și supăra iubita: „Trebuie să o menajez puțin” VIDEO EXCLUSIV

Oana Moșneagu: Dacă nu intri vindecat într-o relație, normal că iei cu tine tot felul de traume sau de răni și ai tot felul de frici care nu te lasă să te apropi de omul respectiv cât ar trebui și să investești cât ar trebui să investești. Există un om care te poate ajuta.

Vlad Gherman: Noi nu sfătuim ca orice cuplu să treacă prin ce am trecut noi sau să facă terapie de cuplu. Eu cred că ajutorul pe care l-am primit noi a fost foarte bun.

“Nu știu ce ne-a făcut să luptăm atât de mult, dar clar nu am fi renunțat”

Mai mult, aceștia au dezvăluit că, oricât de greu ar fi fost începutul relației, nu ar fi renunțat la frumoasa legătură amoroasă pe care începuseră să o construiască. Chiar dacă au existat momente dificile, cei doi actori au reușit să treacă peste acestea:

Citește și: Ce fac Vlad Gherman și Oana Moșneagu, atunci când nu sunt la filmări. Mărturisiri neașteptate despre viața de cuplu EXCLUSIV

Oana Moșneagu: Doamne ajută să putem să găsim în continuare resursele și motivația, să găsim tot felul de variante să ne ajutăm în cazul în care avem nevoie, știi? Nu știu ce ne-a făcut să luptăm atât de mult, dar clar nu am fi renunțat niciunul, oricât de greu a fost în foarte multe momente, chiar dacă s-au spus lucruri precum “Gata, nu mai pot! Lasă-mă că e greu”, totuși, nimeni nu a plecat, a rămas acolo, și-a revenit puțin și a zis: “Hai să găsim o soluție!”. Sper să avem puterea să facem asta în continuare. Vom trece, probabil, prin multe lucruri, căci noi ne schimbăm în fiecare zi, viața se schimbă în fiecare zi și o să avem nevoie de resurse în continuare și sper să le găsim cumva.

Vlad Gherman: Am simțit că suntem mișto împreună, ce să mai!

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *