De ce au divorțat de fapt Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Mesajul neașteptat primit de omul de afaceri

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum l-a anunțat Monica de divorț
De ce au divorțat de fapt Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Mesajul neașteptat primit de omul de afaceri

De ce au divorțat Irinel Columbeanu și Monica Gabor? Cei doi s-au despărțit în anul 2011. Abia acum, după mai bine de zece ani de când nu mai sunt soț și soție, fostul milionar face dezvăluiri neașteptate. Acesta regretă divorțul și povestește ce mesaj a primit de la Monica prin care l-a anunțat de divorț.

De ce au divorțat Irinel Columbeanu și Monica Gabor: “Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici”

După 11 ani de la divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu crede în continuare că dacă nu erau difuzate imaginile cu el și blondele în jacuzzi nu se ajungea aici. Dan Capatos a fost cel care le-a făcut publice, iar fostul milionar mărturisește că a fost supărat pe acesta vreme de an.

„Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei. Și nici Monicăi și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici. Pe Dan Capatos am fost supărat cam un an, până când mi-a mărturisit singur ce făcuse, la un șpriț, într-un club”, a mărturisit acum Irinel Columbeanu, pentru playtech.ro.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Ce mesaj de adio a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor: “Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui”

Irinel Columbeanu a scris în cea de-a treia sa carte ce mesaj de adio i-a lăsat Monica Gabor atunci când l-a anunțat că vrea să divorțeze. Potrivit mărturisirilor din carte, Monica a decis să pună capăt mariajului după aventura soțului ei. În mesaj, actuala lui Mr Pink i-a transmis că nu dorește scandal și vrea să rămână în relații bune. De asemenea, i-a mărturisit că îi este recunoscătoare pentru ajutorul pe care i l-a oferit.

Monica Gabor și-a dorit ca Irinel Columbeanu să aibă o relație foarte bună cu fiica lor, Irina. Micuța a locuit timp de câțiva ani la tatăl său, iar acum se află în Statele Unite, alături de mama ei.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a dezvăluit afaceristul în cartea lui, potrivit viva.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *