De ce avem tendința să mâzgălim când vorbim la telefon. Motivul surprinzător

Ce spun specialiștii
De ce avem tendința să mâzgălim când vorbim la telefon. Motivul surprinzător

Fără îndoială, un lucru care a ajutat foarte mult este tehnologia pentru a putea comunica cu familia, prietenii, oamenii, munca, și toate acestea prin intermediul unui telefon mobil care poate fi folosit în orice moment. În acest sens, vă vom împărtăși acum de ce avem tendința să mâzgălim când vorbim la telefon.

De ce avem tendința să mâzgălim când vorbim la telefon. Motivul surprinzător

Poate că nu ai observat, dar un lucru care se întâmplă adesea în timpul unei convorbiri telefonice este că, cu un pix, o bucată de hârtie sau un șervețel, începi să mâzgălești. Fie că o face cineva din familie, fie că o faci tu însuți, este un lucru destul de amuzant.

Și dacă te-ai gândit vreodată că acest lucru te va face să te concentrezi asupra a ceea ce a fost menționat în timpul convorbirii, ai dreptate, și iată de ce. Specialiștii spun clar ce se întâmplă în aceste momente și cum ne ajută mâzgălitul în timpul unui apel telefonic.

Ce efecte are mâzgălitul în timpul convorbirilor telefonice

Acest lucru se datorează faptului că astfel de „mâzgălituri” sunt destul de utile în menținerea concentrării și reținerea informațiilor, pe lângă concentrare, nu generează niciun efort sau ceva mai complex, iar tu poți fi atent la apel. Toate acestea sunt clasificate ca fiind activități de derulare, mintea se concentrează și puteți avea o atenție deplină la mesaj.

De asemenea, printre lucrurile pe care le poți face atunci când ești în căutare de concentrare se numără și mersul pe jos, care aduce mai mult oxigen în toate părțile corpului, ceea ce te face mai concentrat.

Acum știi că acțiunile pe care le faci cu corpul tău sunt, în esență, modalități de a rămâne concentrat atunci când ești la un apel telefonic. Potrivit experților, acest lucru se întâmplă foarte frecvent în rândul oamenilor. Acum știi care este motivul curios pentru care mâzgălești când vorbești la telefon. Data viitoare, nu uita să ai la îndemână un carnețel și un pix, pentru a fi mai atent!

Când trebuie să încarci telefonul

Cea mai importantă regulă de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba de viața bateriei telefonului este să o menții încărcată în intervalul 30% – 90%. Poți să pui dispozitivul la încărcat când bateria ajunge sub 50%. Dar nu uita să îl scoți din priză înainte de a ajunge la 100%.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *