De ce boală suferea Anca Molnar, make-up artistul vedetelor. S-a stins din viață la doar 35 de ani VIDEO

Mesajul transmis de soțul ei

Scris de: Daoud Andra

11 Jun. 2024

Una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din România a murit, la doar 35 de ani. Anca Molnar suferea de o boală gravă, iar după câteva luni de suferință, s-a stins din viață. Cei care au cunoscut-o au umplut rețelele de socializare cu mesaje de adio.

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a pierdut lupta cu boala

La un an și câteva luni după ce și-a descoperit boala, Anca Molnar a pierdut lupta cu afecțiunea de care suferea. Make-up artista din Timișoara fusese diagnosticată cu cancer, iar anul trecut, comunitatea ei a făcut apel la oameni să facă donații, pentru a o ajuta să își achite tratamentul. În vara lui 2023, a fost operată pe creier în Turcia, iar în urma tratamentului, tumoarea a intrat în remisie.

Deși era optimistă cu privire la evoluție, afecțiunea a recidivat, iar sistemul ei imunitar a cedat. După luni de chin, Anca Molnar s-a stins din viață, iar soțul ei a fost cel care a făcut anunțul.

Vezi și: Celine Dion, noi detalii despre boala cu care se confruntă: “Mi-a luat 17 ani să înțeleg ce se întâmplă”. Mărturisiri copleșitoare

”Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astazi cu orele 18. Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunța ulterior”, a scris Claudiu Molnar, pe Facebook.

Printre cei care au reacționat la anunțul morții make-up artistei se numără și vedete pe care aceasta le machia frecvent. Alina Radi și Olguța Berbec au transmis mesaje de condoleanțe.

Anca Molnar era căsătorită și avea un băiețel

Ce mesaj a postat soțul Ancăi Molnar, cu câteva zile înainte de moartea acesteia

Cu doar câteva zile înainte ca Anca Molnar să se stingă din viață, soțul ei a publicat un mesaj de suflet pe rețelele de socializare. Bărbatul a ținut să le mulțumească tuturor celor care au ajutat-o pe soția lui și care i-au transmis gânduri bune. De asemenea, Claudiu Molnar spunea că speră ca Anca să le poată da tuturor vestea că s-a făcut bine.

Vezi și: Când va reveni Kate Middleton în public, de fapt. Noi informații de la Palat despre starea soției prințului William, diagnosticată cu o boală grea

”Acum 15 ani, eu și Anca am făcut un jurământ în fața oamenilor și a lui Dumnezeu că ne vom fi alături la bine și la greu pentru tot restul vieții. Și de atunci ne-am bucurat mereu de momentele bune și frumoase. În această perioadă ne-am confruntat însă cu partea grea a vieții. Anca trece printr-o perioadă dificilă în care duce o luptă zilnică pentru viață. A fost și este o luptătoare! Și vă mulțumim tuturor pentru gândurile frumoase și pentru rugăciunile voastre.

Fără voi toți, bătălia aceasta cu boală ar fi fost pierdută înainte să înceapă. Anca se luptă! Și se roagă în fiecare zi să poată fi ea cea care să va surprindă cu un story prin care să vă spună tuturor: vă mulțumesc! Am învins! Până atunci însă vă mulțumesc eu tuturor aici, pentru că în privat mi-ar fi imposibil să țin pasul”, a transmis Claudiu Molnar, în urmă cu câteva zile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *