De ce Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu nu locuiesc împreună. S-au căsătorit de puțin timp, iar acum a dezvăluit motivul

Cristina Spătar și soțul său nu locuiesc împreună
De ce Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu nu locuiesc împreună. S-au căsătorit de puțin timp, iar acum a dezvăluit motivul

Cristina Spătar s-a recăsătorit în urmă cu doar două săptmâni, însă nu locuiește cu noul său soț, Vicențiu Mocanu. Artista a dezvăluit de ce a luat această decizie neobișnuită și cum reușesc să se vadă proaspeții însurăței.

Cum decurge relația Cristinei Spătar cu proaspătul soț, la doar două săptămâni de la nuntă

Cu noul său nume, Cristina Spărat Mocanu, artista a mărturisit de ce nu locuiește alături de soțul său, afaceristul Vicențiu Mocanu, și continuă se stea în casa ei din Crevedia. Cântăreața spune că ea și partenerul său fac naveta pentru a se vedea.

„Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa”, a afirmat Cristina Spătar în emisiunea lui Cătălin Măruță.

După divorțul dureros, Cristina Spătar era decisă să nu se mai mărite niciodată cu acte, însă Vicențiu a fost cel care a convins-o să spună din nou „Da”, atât în fața ofițerului Stării Civile, cât și în fața lui Dumnezeu.

„Eu am zis că nu mă mai mărit niciodată cu acte. Nu prea mi-am dorit. A lucrat mult la asta Vicky și până la urmă s-a întâmplat. M-a convins și nu-mi pare rău”, a povestit cântăreața.

În ceea ce privește nunta de la Vâlcea, cântăreața a dezvăluit că, de fapt, voia să facă nunta în Italia, însă a sfârșit prin a o face în orașul natal al soțului său. Nu a regretat alegerea făcută, ba chiar a fost mult mai încântată de eveniment decât s-ar fi așteptat.

„Îmi place Vâlcea foarte mult, nu am crezut că e un oraș așa frumos. E un oraș extraordinar, arată super, foarte întreținut. O mică Elveție. Mi-a plăcut mult de tot. De asta am și hotărât să facem nunta acolo. Prima oară am vrut să facem în Italia, dar nu am găsit hoteluri atât de mari încât să putem aduce pe toată lumea. Acolo sunt hotelurile mult mai micuțe”, a precizat Cristina Spătar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.9 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *