De ce Daniel Pavel și soția, Ana Maria, nu pot pleca în luna de miere după nuntă. Prezentatorul de la Survivor a spus cu ce “tentație” se confruntă acum

Cei doi mai amână vacanța câteva săptămâni

Scris de: Daoud Andra

11 Jun. 2024

Daniel Pavel și partenera sa, Ana Maria Pop, s-au căsătorit weekendul acesta. Mirii s-au ocupat să organizeze evenimentul ca la carte, însă nu au mai avut timp să planifice și luna de miere. Ce a declarat ginerele despre prima vacanță alături de soția lui.

Daniel Pavel și soția lui amână luna de miere

Domnul Dan, așa cum îi spun concurenții de la Survivor, s-a căsătorit în weekend cu Ana Maria, femeia cu care are o relație de ceva timp. A fost un an plin pentru cei doi, care au organizat nunta de la distanță. Din ianuarie până de curând, Daniel Pavel a fost plecat în Republica Dominicană, la filmările pentru Survivor All Stars. I s-a alăturat și partenera sa, astfel că nunta a fost organizată de la distanță.

Deși mulți miri pleacă în luna de miere imediat după eveniment, Daniel Pavel și soția sa mai amână puțin prima vacanță în calitate de soț și soție. Prezentatorul TV a declarat recent că mai are câteva proiecte de onorat înainte să se gândească la vacanță. De asemenea, domnul Dan vrea să își vadă fiul, care urmează să vină în vacanță în România. Abia apoi se poate gândi la luna de miere, după cum a declarat chiar el.

Vezi și: Cu ce a plecat Daniel Pavel în Republica Dominicană. Surpriză pentru fanii Survivor All Stars: “Sunt un norocos al sorții” EXCLUSIV

„Planurile după eveniment sunt, pe lângă niște apariții la noi, în Pro, să povestim un pic, mergem la Cluj, unde avem tot cu Pro TV un eveniment, Sports Events, și urmează să prezint acolo ceva. După care, în sfârșit, o să ne gândim, după un sezon și o nuntă, unde mergem. Baiatul meu vine în iulie în București și vreau să îl văd, nu l-am văzut de câteva luni. Dar miresei i-am promis o lună de miere și credeți-ne, nu știu unde mergem, dar de luni încolo am zis că ne uităm pe oferte”, a declarat Daniel Pavel, pentru unica.ro.

Daniel Pavel și Ana Maria s-au căsătorit

Motivul pentru care fiul lui nu a fost prezent la eveniment

Daniel Pavel are un băiat din prima căsătorie, cu care are o relație specială. Antoniu, fiul lui, este student la Viena și nu a putut participa la nunta tatălui său. Chiar dacă a petrecut alături de 400 de invitați, Daniel Pavel a simțit o umbră de tristețe, pentru că nu l-a putut avea alături și pe fiul lui.

Vezi și: Ce buget lunar are fiul lui Daniel Pavel, care este stabilit la Viena: “Pentru Viena, care are un cost ridicat, este extraordinar!”. Ce meserie vrea să urmeze VIDEO EXCLUSIV

”Am avut ochii în lacrimi… e o realitate. Acum m-a sunat băiatul meu, are examen, e la Viena, și n-a putut să vină… m-a emotionat. Mireasa, adusă de tată, nu știu… la un moment dat am început să plâng”, a mai spus prezentatorul de la Survivor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *