De ce Dorian Popa nu merge în vacanță împreună cu iubita lui. Motivul pentru care Babs pleacă singură

De ce Dorian Popa nu merge în vacanță împreună cu iubita lui. Motivul pentru care Babs pleacă singură

Dorian Popa își lasă iubita să meargă singură în vacanță. Artistul a dezvăluit care este motivul pentru care a luat acestă decizie. Iată ce planuri are vloggerul pentru următoarea perioadă.

De ce Dorian Popa nu merge în vacanță împreună cu iubita lui

Dorian Popa și Claudia Iosif, pe care acesta o alintă Babs, formează un cuplu de mai mulți ani. Și dacă de-a lungul timpului, artistul a fost o prezență constantă în mass-media, nu același lucru îl putem spune despre iubita sa, care a preferat întotdeauna să rămână discretă.

Cei doi se înțeleg foarte bine și în decursul anilor de când sunt împreună, foarte rare au fost momentele când au apărut speculații cu privire la anumite neînțelegeri între ei.

Citește și: Drama neștiută a lui Dorian Popa. Cine este tatăl artistului, de fapt

Cu toate acestea, din cauza programului foarte încărcat al artistului, cei doi nu reușesc să se sincronizeze de fiecare dată atunci când vine vorba de vacanțe. Dorian Popa a mărturisit că partenera sa a ales să meargă singură să se relaxeze, în timp ce el va continua să se focuseze peproiectele pe care le are în desfășurare.

Citește și: Ce a spus Dorian Popa când a fost întrebat de ce are dinții atât de albi. Răspunsul i-a luat prin surprindere pe mulți

Așa cum se știe, pe lângă muzică și vlogging, acesta este și om de afaceri, cu investiții în domeniul imobiliar.

”E acasă, muncește (iubita lui n.r.). Ea o să plece într-o vacanță, pentru că va avea niște timp liber. Însă eu nu-mi permit să fac asta. Deosebirea dintre mine și restul oamenilor care muncesc e că eu tot anul mă plimb prin toate orașele frumoase ale țării. În plus, am concerte și-n Europa. Teoretic, îmi satisfac pofta de călătorie chiar la muncă. Am fost și-n Germania, Marea Britanie, Spania, Italia, Austra. Unde sunt românii noștri, hop și noi…”, a declarat artistul pentru Cancan.

Dorian Popa a dat lovitură în imobiliare. Ce planuri are după ce a vândut cele șase case

Dorian Popa a construit șase case în Domnești, la câteva străzi distanță de vila unde locuiește împreună cu prietena sa, pe care a și reușit să le vândă. Acum, artistul are în plan să mai ridice încă patru vile și, în plus, vrea să mai cumpere încă un teren.

„Acum ne ocupăm de căsuțele noi, de cele patru. Și mai tatonez să iau niște teren. Sunt construite la roșu, urmează să le punem acoperișurile și geamurile, după care ne putem apuca de interioare.”, a mai spus Dorian Popa.

Cântărețul a dezvăluit și prețul pentru casele pe care le-a vândut: ”Prețul a variat. Dar una a ajuns la 200.000 de euro. Mă refer la cele mobilate și utilate complet.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *