De ce fiul Andreei Esca a fost exmatriculat din liceu. “Zici că eram la poliție”. Aris Eram a povestit cum s-a ajuns aici

Află motivul pentru care Aris Eram a fost exmatriculat din liceu!

Aris Eram a intrat în atenția publicului după ce a acceptat să fie concurent la America Express, acolo unde face echipă cu sora lui, Alexia Eram. Cei doi se descurcă de minune pe Drumul Soarelui și milioane de telespectatori din întreaga țară îi susțin, însă puțini știu că fiul Andreei Esca s-a confruntat cu o situație dificilă în perioada liceului. Iată motivul pentru care a fost exmatriculat tânărul!

Motivul pentru care Aris Eram a fost exmatriculat din liceu

Fiul Andreei Esca a mărturisit, de curând, în cadrul podcastului Badassmom, că a fost exmatriculat din liceu. Aris și Alexia, copiii prezentatoarei Știrilor Pro TV, au absolvit Liceul Francez Anna de Noailles. Invitați în cadrul podcastului găzduit de Giulia Anghelescu, ei au spus că acolo regulile erau foarte stricte.

”Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a precizat iubita lui Mario Fresh.

”Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a completat Aris Eram.

”Am fost exmatriculat o săptămână”

În cadrul aceluiași podcast, fiul prezentatoarei de știri de la Pro TV a povestit cum a ajuns în această situaţie delicată. ”E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat.

Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a zis el.

”Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic.

A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a mai adăugat Aris Eram.

Citește și Motivul pentru care Alexia și Aris Eram au izbucnit în lacrimi la America Express 2023. Pentru ce s-au rugat în biserică: “E ca un tată pentru noi”!

Ce planuri de viitor are fiul Andreei Esca

În cele din urmă, Aris Eram a reușit să termine liceul, după care s-a înscris la o facultate din Barcelona. Ce are de gând după terminarea studiilor? Fiul Andreei Esca a răspuns la această întrebare într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro.

”Îmi doresc să mă întorc în România, deoarece aici am mai multe conexiuni care mă pot ajuta să-mi pun planurile în aplicare.”, a precizat concurentul de la America Express.

Citește și Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru participarea la America Express. Alexia și Aris Eram sunt milionari acum!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *