De ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu reușesc să facă o vacanță doar în doi. „Am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor. Nu vrea să se despartă de fete” EXCLUSIV

Tavi Clonda mărturisește că se desparte cu greu de fetele lui

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost mari amatori de vacanțe încă de la începutul relației și până ca fetele, Victoria și Iris, să apară în viața lor, s-au bucurat de multe concedii doar în doi. De când s-a mărit familia, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu au mai avut parte de o escapadă romantică în doi. Culmea este că „vinovate” nu sunt micuțele care sunt prea dependente de părinții lor, ci chiar Tavi Clonda care mărturisește că se desparte cu greu de fetele lui.

De ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu mai au parte de o escapadă romantică

În formulă completă i-am găsit pe cei patru la cinematograful din Băneasa, acolo unde mergeau la avantpremiera unui film pentru copii. Profitând de faptul că s-au terminat filmările la emisiunea pe care o modera Gabriela Cristea, cei patru încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, însă vedeta Antena Stars mărturisește că și-ar dori măcar două-trei zile alături de soțul ei, fără să-l mai împartă cu Victoria și Iris.

EGO.ro: Cu cine semănați voi, cu mami sau cu tati?

Victoria: Cu bebe.

Tavi Clonda: Cu cine a zis că seamănă? Cu bebe? A zis că seamănă cu surioara ei. Seamănă doar cu mine? Asta am și vrut, să fie doar ale mele.

Gabriela Cristea: Bine că sunt ale lui.

T.C: Avem dovada clară.

„Avem două fete superbe”

Dar nu te oftici să ambele fete seamănă doar cu Tavi?

T.C: Ea le-a dat ochii și nu se oftică deloc. Ia zi tu, iubire, dacă te oftici?

G.C: Deloc. Mi se pare că avem două fete superbe, nu că sunt ale noastre. Poate ziceți că sunt subiectivă, dar așa este.

Îmi place mult la voi că reușiți cumva să vă împărțiți altfel încât să reușiți să le țineți în frâu…

G.C: Este o iluzie, nu reușim.

T.C: Suntem într-o viteză continuă. Deci dacă lipsește ceva și nu este pus la punct, s-a dus. Trebuie repede să punem masa, apoi să ne îmbrăcăm, să mergem la film. Totul este într-o viteză. Suntem cam…

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Văd că amândouă sunt foarte energice, dar Tavi face față cu brio. Așa este mereu?

T.C: Am profitat de faptul că putem merge toți patru la film, cât este concediu, că după aceea o să fie iar o perioadă aglomerată și o să venim pe rând. Ba cu cea mare, ba cu cea mică, ba cu amândouă. Am zis să mergem toți patru.

„Mi-am închipuit că o să am o fată, dar Dumnezeu a fost mult mai generos”


Dar fără ele aveți în plan să plecați pe undeva?

C: Eu aș vrea să plecăm pe undeva, dar am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor pentru că nu vrea să se despartă de ele.

T.C: Ea ar vrea să mergem doar noi doi. I-am zis că poate o să plecăm totuși câteva zile. S-ar putea să avem noroc două-trei zile.

G.C: El este disperat. Deci dacă fetele dispar de acasă o zi-două, nu mai este om.

T.C: Am fost acum la o emisiune și am lipsit 5 zile și recunosc, a fost cam greu.

Gabriela spune-mi sincer, atunci când ți-l imaginai pe tatăl copiilor tăi, îl vedeai așa de implicat și dedicat cum este Tavi?

G.C: Nu mi-am închipuit că o să am două fete. Mi-am închipuit că o să am o fată, dar Dumnezeu a fost mult mai generos. Știi cum se zice: ai grijă ce îți dorești pentru că se poate îndeplini. Ceea ce nu este rău. Când mi l-am imaginat eu pe tatăl copiilor mei, da, mi l-am imaginat că o să aibă grijă de fete și că o să împărțim atribuțiile amândoi, pentru că de fapt asta înseamnă familie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *