De ce nu apare Andra în costum de baie. De ce se ferește, de fapt. Motivul surprinzător dezvăluit de artistă

“Nu ştiu cum o să gândesc peste un an”

Oamenii sunt obișnuiți să le vadă pe vedetele din showbizul românesc pozând în costum de baie. În această categorie nu intră însă soția lui Cătălin Măruță. De ce nu apare Andra în costum de baie? Celebra artistă a explicat motivul pentru care refuză să facă acest lucru.

De ce nu apare Andra în costum de baie: “Nu ştiu cum o să gândesc peste un an”

Andra este una dintre puținele vedete care nu se fotografiază în costum de baie și, implicit, nu postează fotografii de acest fel pe rețelele de socializare. Artista nu a fost niciodată văzută într-o astfel de ipostază, iar dacă se afla pe plajă și a făcut o fotografie, era una de familie, fără să se vadă prea mult în cadru.

Motivul este foarte simplu, Andra nu vrea să se afișeze în acest fel, considerând că este ceva intim.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus Andra Măruță când a fost întrebată despre astfel de fotografii.

Cum își menține Andra silueta. Alimentul la care a renunțat

Andra a recunoscut că avea o pasiune pentru dulciuri și avea tot timpul ceva dulce la ea. Colegii de la „Românii au talent” apelau întotdeauna la ea atunci când aveau poftă de dulciuri. Nu mică le-a fost mirarea recent, când au aflat că Andra nu mai are în cabina ei nimic dulce. Artista a decis să renunțe complet la zahăr.

„Ciolan cu varză, sushi, în altă zi, ca să pară că mâncam mai sănătos, rață… Acum, în ultimele dăți nu am mai comandat dulce. Mâncăm cu toții în același spațiu și apoi ne ducem fiecare la cabinele noastre. Apoi numai îi vezi că îmi bat la ușă: Auzi, dar ceva dulce nu ai? Că tu ai mereu ceva dulce! Acum i-am surprins, în ultimele dăți, pentru că nu am mai adus nimic dulce la mine. Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra în urmă cu câteva luni.

Ulterior vedeta a povestit cum a urma dieta surorii sale. Astfel a început să înjumătățească porțiile de mâncare și a reușit să ajungă la o greutate de 64 de kilograme, pornind de la 70. Nu are de gând să se oprească aici, iar drept dovadă stau fotografiile de pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *