De ce nu pleacă Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în luna de miere. Motivul nebănuit

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit motivul pentru care ea și soțul ei au ales să nu meargă în luna de miere.
De ce nu pleacă Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în luna de miere. Motivul nebănuit

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au cununat religios zilele trecute într-o mănăstire din Ucraina. Chiar dacă își doresc să meargă în luna de miere, cel puțin pentru moment acest lucru nu este posibil. Vedeta a dezvăluit care este, de fapt, motivul pentru care au amânat planurile.

De ce nu pleacă Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în luna de miere

Adriana Bahmuțeanu și Gerge Restivan, doi iubitori ai tradițiilor românești, au ales să își unească destinele în fața lui Dumnezeu într-o mănăstire din Bucovina de Nord, regiune care aparține acum Ucrainei. Cei doi au fost îmbrăcați în costume populare românești și au fost însoțiți doar de nașii lor.

Deși multă lume se aștepta ca după cununia religioasă cei doi îndrăgostiți să meargă în luna de miere, vedeta a precizat că în momentul de față acest lucru nu este posibil. Prezentatoarea TV a explicat că atât ea, cât și soțul ei se află într-o perioadă destul de încărcată din punct de vedere profesional, lucru care nu le permite să își ia o vacanță.

În plus, copiii Adrianei sunt la școală, iar ea are de filmat emisiunile din mediul online. Vedeta a explicat, de asemenea, și care a fost motivul pentru care au ales să se cunune religios în Ucraina.

„Nu plecăm în luna de miere, copiii sunt la școală, eu am emisiuni, George are treabă. Noi am dorit să ne cununăm la o mănăstire. De aici a plecat ideea. Știam că Mănăstirea Bănceni e foarte frumoasă. Am vrut să trimitem un mesaj, că autoritățile interzic slujbele religioase în limba română”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Viva!.

Nici despre petrecere nu poate fi vorba momentan, însă vedeta a dat asigurări că aceasta va avea loc cu siguranță la un moment dat.

„De petreceri avem timp toată viață să ne ocupăm. Nu am reușit să ne ocupăm și de petrecerea de nuntă, pentru că nu am avut timp și nu am reușit să îi adunăm pe toți. Voi face și petrecere de nuntă, însă, mai târziu.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu într-un alt interviu.

Reacția lui Silviu Prigoană, după ce a aflat că fosta lui soție s-au căsătorit

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au trăit o poveste de dragoste cu multe suișuri și coborâșuri. Aceștia au divorțat și s-au împăcat de mai multe ori. Ultimul divorț, cel cu numărul cinci, a avut loc în anul 2015. Cei doi au împreună doi băieți, pe Maximus și pe Eduard.

La aflarea veștii că fosta lui soție s-a căsătorit, Silviu Prigoană a avut o reacție scurtă și concisă.

„Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no coment!”, a răspuns Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *