De ce nu vrea Oana să-l ducă pe Viorel Lis la azil. Reacția tranșantă a vedetei

Să nu audă de asta sub nicio formă.
De ce nu vrea Oana să-l ducă pe Viorel Lis la azil. Reacția tranșantă a vedetei

Oana Lis a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a dezvăluit că a petrecut câteva zile în spital alături de soțul său, Viorel Lis. În plus, ea a subliniat că nu intenționează să-l plaseze într-un azil, ci își asumă în continuare responsabilitatea îngrijirii acestuia de una singură.

Viorel Lis are probleme de sănătate

În urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat Viorel Lis, Oana Lis a devenit pilonul de susținere al familiei. Activitatea sa de psiholog îi aduce un venit, iar recent, a început să vândă haine și accesorii din locuința lor. Cu ajutorul acestor activități Oana își asigură mijloacele necesare pentru a se întreține și pentru a acoperi costurile tratamentului soțului său.

De ce nu vrea Oana să-l ducă pe Viorel Lis la azil
Viorel și Oana Lis

Citește și: Oana Lis, adevărul despre relația cu Viorel Lis. Ce i-a făcut să rămână împreună, de fapt: “Dacă aș avea o fată, nu i-aș recomanda!” VIDEO EXCLUSIV

„Sunt antreprenor, dragă, vând! Nu aș vrea să fie un caz de victimizare, ci o resursă de a mă descurcă! Nu am vrut să mai cerșesc. Vând chestii. În spital mi-am dat seama că nu am nevoie de lucruri multe că să funcționez. De bine nu le vând. (…) Eu râd, dar numai eu știu cât am plâns acasă”, a spus Oana Lis.

Fostul edil a părăsit spitalul în cărucior cu rotile

După 10 zile petrecute în spital, Viorel Lis a părăsit unitatea medicală cu un zâmbet pe buze, chiar dacă este nevoit să utilizeze un cărucior cu roțile.

Soția sa, Oana,  a admis că îngrijirea lui este o sarcină dificilă pe care o preia singură, dar nu ia în considerare varianta de a-l plasa într-un azil sub nicio formă.

Vezi și: Diferența uriașă de vârstă dintre Viorel Lis și soția sa. Câți ani are Oana Lis, de fapt. Nu a știut nimeni până acum

„Nu a mai luat contact cu lumea, a stat doar acasă. A trebuit și trebuie să vând lucruri din casă. Am reușit să vând câteva lucruri, le mulțumesc celor care mi-au scris, o să mă mai gândesc ce pot să mai vând din casă. (…)

Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil.

Atâta timp cât e bine și conștient, eu cred că poate stă acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine, oamenii mă pun într-o lumină proastă.”, a continuat vedeta.

Titlurile false, despre moartea soțului, o afectează

De-a lungul timpului, s-au răspândit numeroase știri false cu privire la decesul lui Viorel Lis, fapt care a avut un impact negativ atât asupra soției sale, Oana Lis, cât și asupra celor care îl întâlnesc în spital.

Te poate interesa și: Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani. Ipostaze rare cu soția lui Viorel Lis

„De ce există doar titluri negative, de ce nu există și știri pozitive? Eu sunt un om minunat care are grijă de el. Apoi citesc în ziare despre mine alte lucruri, mă deranjează, evident, eu acum lucrez ca psiholog, online, dar lucrez. Și vreau să fiu respectată.

A apărut o știre cum că Viorel a murit, dar am primit mesaje că l-am lăsat la azil, că l-am lăsat să moară. Pe lângă asta, erau niște doamne la spital când l-au văzut, erau să facă infarct, că femeile alea știau că el a murit!

A fost foarte greu să stau în spital cu el, dar am stat pentru el.(…) Dacă ar fi viu, ar avea 80 și ceva de ani. Dar e omul meu, mai mult de jumătate din viață mi-am petrecut cu el. De multe ori am renunțat la mine să pot să fac pentru el. (…) Dacă o să îmi fac vreodată vreun azil, de bărbați îmi fac (râde).”

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *