De ce presară Bianca Drăgușanu scorțișoară pe pragul ușii, în prima zi din lună. Obiceiul nebănuit al vedetei

De ce superstiții ține vedeta cont

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, dar și o antreprenoare de succes. Nu de puține ori blondina a vorbit despre obiceiurile sale, printre care se numără și faptul că presară scorțișoară pe pragul ușii în prima zi a lunii.

Bianca Drăgușanu, despre obiceiul de a pune scorțișoară pe pragul ușii în prima zi din lună

Bianca Drăgușanu a demonstrat în ultima vreme că este o femeie de afaceri de succes, care a făcut investiții și a semnat contracte care i-au adus sume importante în conturi. Blondina dezvăluie că este și o persoană superstițioasă.

Spre exemplu, obiceiul de la pune scorțișoară pe pragul casei în prima zi a lunii, este unul de la care nu se abate niciodată. Se spune că acest ritual aduce noroc la bani și dragoste. De asemenea, nu este singura superstiție în care Bianca Drăgușanu crede.

„Nu aș putea spune ritualuri, am văzut ceva chestii, cu frunza de dafin, cu scorțișoara, și la mine s-a nimerit, iar mie mi-au dat rezultat. Mi-a plăcut ce am văzut, cu frunza de dafin în portofel sau în pantofi, sau cu scorțișoara să o sufli pe fiecare dată de 1 a lunii pe pragul ușii pentru că aduce noroc, bunăstare și dragoste”, a spus Bianca Drăgușanu.

Vezi și – Bianca Drăgușanu, mărturisiri sincere despre ce își dorește de la bărbatul care o va cuceri iremediabil. Ce carieră vrea să urmeze micuța Sofia: “Susțin!” VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, despre primul său milion: „L-am făcut, l-am și cheltuit”

Bianca Drăgușanu nu se ferește să vorbească nici de sume. Spre exemplu, blondina a dezvăluit că a câștigat 100 000 de euro dintr-o reclamă, timp de trei luni. De asemenea, a vorbit și despre momentul în care a făcut primul său milion. Imediat cum l-a făcut, l-a și investit într-o casă în Dubai. Acum vrea să o vândă pentru a-și cumpăra una mai mare.

„Primul milion pe care l-am făcut, l-am și cheltuit. De fapt, l-am investit într-o casă în Dubai, este gata, dar acum vreau să o vând, vreau o casă și mai mare. Mă iubesc foarte mult pe mine, investesc, nu am vicii, nu spun, de exemplu, când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, că este o cheltuială, doar că practic investești bani în starea ta de bine. Sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă”, a mai spus Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *