De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, de fapt. Adevăratul motiv a ieșit la iveală: “Mi se pare cel mai trist”

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, de fapt. Adevăratul motiv a ieșit la iveală: “Mi se pare cel mai trist”

Gabi Bădălău a fost surprins în compania altcuiva la doar câteva zile după ce a confirmat că nu mai este într-o relație cu Bianca Drăgușanu! Astfel, în presă au apărut primele imagini cu omul de afaceri după separarea de femeia cu care a avut o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani.

Cum a fost surprins afaceristul

Echipa de paparazzi de la SpyNews.ro este cunoscută pentru abilitatea sa de a urmări cu atenție vedetele din showbiz-ul românesc și de a le surprinde în momente și situații total neașteptate. Ei bine, de această dată în vizorul lor s-a aflat chiar Gabi Bădălău. Așa că aceștia l-au surprins pe afacerist în timp ce părăsea un restaurant de lux din București.

În timp ce aștepta să fie preluat de șoferul său, Gabi Bădălău s-a întâlnit cu o persoană cunoscută, pe care a salutat-o cu un pupic pe obraz și o îmbrățișare caldă, semn că se bucură de revederea lor.

Mai târziu, după ce au schimbat câteva cuvinte, cei doi și-au luat la revedere, iar omul de afaceri s-a urcat în automobilul său de lux, la volanul căruia se afla șoferul său personal.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pusă la zid după cea mai șocantă declarație: “Vomit”. Cine îi întoarce spatele, nimeni nu se aștepta

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu

Cu patru zile în urmă, Bianca Drăgușanu a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău. Ulterior, la mai puțin de 24 de ore distanță, afaceristul a confirmat și el despărțirea.

În contrast cu fosta sa iubită, care a ales să păstreze detaliile despre această ruptură cât mai intime posibil, Gabi Bădălău a ales să vorbească despre motivele care au condus la separarea de femeia cu care a avut o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani.

Vezi și: Bianca Drăgușanu îl desființează pe Gabi Bădălău, după 3 ani de relație. Gestul care a înfuriat-o teribil

Declarațiile afaceristului au stârnit reacția blondinei

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a anunțat public despărțirea de Gabi Bădălău, afaceristul a vorbit în exclusivitate pentru emisiunea „Star Matinal” de pe Antena Stars și a dezvăluit motivele care au stat la baza deciziei lor de a urma drumuri separate, după trei ani de relație.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot, îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, că să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicăm degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a declarat Gabi Bădălău.

Te poate interesa și: Ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. A spus asta fără nicio reținere. Fanii vor fi uimiți

Însă, la câteva ore distanță după această declarație a venit și replica Biancăi Drăgușanu. Ea a ales să creeze un mesaj și să îl transmită prin intermediul rețelelor de socializare.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *