De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce ea și-a făcut lifting. „El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, ea era pe masa de operație”

Află de ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău!

Bianca Drăgușanu traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Recent, vedeta a fost supusă unei intervenții estetice dificile. Este vorba de un lifting la față, iar recuperarea a fost una destul de grea. Și plus de asta, blondina are probleme și în amor. Ea s-a despărțit, din nou, de Gabi Bădălău, dar, de data aceasta, definitiv, cel puțin asta susțin apropiații celor doi. Iată de ce s-ar fi ajuns la separare!

Motivul pentru care s-ar fi despărțit, din nou, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

După patru ani de zile, timp în care au trecut și prin bune și prin rele, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar, de data aceasta, nu ar mai exista șanse de împăcare între cei doi, cel puțin asta susțin apropiații lor, potrivit celor de la Cancan.

Încă de la început, acest cuplu a trecut prin momente tensionate, asta pentru că tânărul afacerist era căsătorit în acte cu Claudia Pătrășcanu, femeie ce i-a dăruit și doi copii, iar părinții acestuia nici nu voiau să audă de Bianca Drăgușanu.

Însă, când lucrurile s-au mai calmat în familia Bădălău, au început neînțelegerile între cei doi amorezi. Nu de puține ori, blondina l-a acuzat pe fostul partener al Claudiei Pătrășcanu de infidelitate.

”Nu i-a picat bine”

De data acesta, potrivit sursei de mai sus, pe Bianca Drăgușanu ar fi deranjat-o nepăsarea lui Gabi Bădălău. Se pare că acesta nu ar fi fost alături de ea după operația chirurgicală dificilă pe care a suferit-o. Mai mult, afaceristul, ar fi participat la o petrecere alături de alte domnișoare, în loc să fie alături de partenera lui.

”El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, la Phoenicia, ea era pe masa de operație, normal că nu i-a picat bine! A ținut-o de mână după operație chiar doctorul. Din ce știu, atunci Bianca și-a luat gândul de la Gabi Bădălău”, susțin apropiați ai celor doi.

”Bianca a făcut niște sacrificii pentru Gabi, nu a plecat în vacanță, singură, un an, cât timp el se afla sub control judiciar! L-a susținut, a fost alături de el în toată perioada aia de nebunie cu divorul de Claudia Pătrășcanu, iar când el nu a venit la operație, s-a rupt totul în sufletul ei”, au mai dezvăluit persoanele respective.

Citește și Bianca Drăgușanu se declară mulțumită de felul în care arată acum. Nu și fanii, care sunt de altă părere: “Oribilă”!

Cine e femeie care i-ar fi despărțit pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Un alt lucru care ar fi deranjat-o pe blondină ar fi fost apropierea dintre partenerul ei și o antrenoare de fitness. Andreea Ligia, pe numele ei, l-ar fi cunoscut pe Gabi Bădălău la sala de fitness.

Acesta ar fi încercat să o cucerească pe tânără, dar fără succes. Cu toate astea, afaceristului i s-ar fi aprins călcâiele după ea și ar fi continuat cu fel de fel de propuneri.

Acesta ar fi părăsit-o pe Bianca Drăgușanu pentru ea și s-ar fi oferit să îi cumpere o mașină, însă Andreea l-ar fi refuzat. După ce au apărut aceste speculații în presă, antrenoarea de fitness a reacționat.

”Nu vreau să declar nimic, nu vreau să apar nicăieri, nu sunt persoană publică și nici nu vreau să fiu implicată în toate circurile și scandalurile, că nu-mi stă în fire, așa că o să vă rog respectuos să vă opriți din a mai posta numele meu sau orice altă imagine cu mine, pentru că am muncit pentru imaginea pe care o am și e una curată!

Repet, nu sunt persoană publică și nici nu vreau să fiu, sunt un om simplu, nu e prima dată când se întamplă asta, mie nu mi se pare normal să merg pe stradă și să fiu pozată, nu am nevoie de reclamă, vreau să am o viață normală!

E total neplăcut să trec prin asta, mai ales că, din tot acel articol, eu sunt cea care pică prost. Nu vreau să fiu motivul nimănui de despărțire, sunt un om simplu și vreau să rămân focusată pe cariera mea fără să-mi pericliteze ceva sau cineva imaginea pe care am construit-o.”, a declarat Andreea Ligia, potrivit sursei citate.

Citește și Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță nu mai vorbesc. Vedeta nu-l poate ierta: “M-am trezit încolțită”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *