De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Ema Uta. Omul de afaceri face mărturisiri uluitoare

Iată adevăratul motiv pentru care s-au separat cei doi!

În lumea showbizului românesc, povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Ema Uta a captivat atenția și a stârnit curiozitatea fanilor prin tumultul său de certuri și împăcări, culminând cu o cerere în căsătorie spectaculoasă în Maldive. Cu toate acestea, în ciuda tuturor speranțelor și așteptărilor, drumurile celor doi s-au despărțit din nou, iar acum milionarul a dezvăluit câteva aspecte din culisele acestei separări.

Motivul pentru care s-au despărțit Alex Bodi și Ema Uta

Relația lor a fost presărată cu neînțelegeri și momente tensionate, iar Alex Bodi a subliniat într-un interviu că uneori ”încăpățânarea, orgoliul și ego-ul prostesc” au fost obstacolele principale care i-au ținut departe. Despărțirea lor a fost mai mult o consecință a unor interpretări greșite și a unor așteptări nerealiste, decât rezultatul unor certuri deschise.

”Eu plecasem într-o parte, ea în alta, eu crezusem total altceva… Și până la urmă, dacă e ceva să fie, o să fie și se găsește o cale. În iulie făceam trei ani. Am stat despărțiți două luni și a mai fost anul trecut o lună. Nu au fost certuri, nu există certuri!”, a declarat Alex Bodi, în ”un podcast misto by Bursucu”, în urmă cu circa două luni.

”N-ai cum să fii un lider dacă nu ai un pic de autoritate”

De asemenea, omul de afaceri a vorbit și despre temperamentul fostei sale partenere de viață. Alex Bodi a mărturisit că Ema Uta este o femeie care spune lucrurilor pe nume, asta și datorită meseriei pe care o are.

”Toată lumea se gândește că ea, în lumea ei, are un temperament, că instruiește o grămadă de fete în businessul ei, că trebuie să își impună și ea punctul de vedere, n-ai cum să fii un lider dacă nu ai un pic de autoritate, dar nu e femeia cu care să te cerți.”, a mai precizat milionarul.

Citește și Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou un cuplu? Cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant din Capitală!

Bianca Drăgușanu este convinsă că cei doi se vor împăca

Recent, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au luat masa împreună, lucru care i-a făcut pe unii să creadă că cei doi ar putea fi iubiți din nou. Însă, fostul cuplu a subliniat că întâlnirea lor a fost doar o coincidență și că au discutat ca doi prieteni.

În același timp, Bianca Drăgușanu a fost optimistă în ceea ce privește viitorul lui Alex Bodi și Ema Uta, sugerând că sentimentele puternice pe care milionarul le are pentru make-up artistă vor duce la o împăcare.

”Sunt convinsă că o iubește foarte mult pe actuala lui iubită, cu care sunt sigură că se va împăca, lucru pe care i l-am spus și eu lui.”,  declarat blondina, la Antena Stars.

Citește și Cum arată Ema Uta în costum de baie. Fotografiile fierbinți cu care viitorea soție a lui Alex Bodi a strâns mii de aprecieri!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *