De ce să nu lași niciodată ușa deschisă la baie. Motivul nebănuit

Ce să faci pentru a te feri de energiile negative
De ce să nu lași niciodată ușa deschisă la baie. Motivul nebănuit

Feng-Shui are, fără îndoială, o mare importanță în viața de zi cu zi. Anumite aspecte pot face ca rezultatele față de sine și față de familie să fie pozitive sau negative. Îți spunem mai jos de ce nu trebuie să lași niciodată ușa de la baie și capacul de la toaletă deschise, conform Feng-Shui. Astfel, anumite acțiuni pot fi descoperite oricând că nu sunt cele mai bune.

Ușa de la baie și capacul toaletei nu trebuie lăsate deschise. Ce spun specialiștii Feng Shui

Motivul pentru care nu ar trebui să lași niciodată ușa de la baie și capacul toaletei deschise este că, în această zonă specifică, având un flux constant de apă, pentru Feng-Shui înseamnă că toată energia este „drenată”. Așadar, baia devine o zonă cheie de care trebuie să se țină cont în ceea ce privește energiile. Deci, este necesar să se realizeze un echilibru cu acest spațiu, altfel efectele pot fi negative pentru tine.

Ce să faci pentru a te feri de energiile negative. Sfaturi de la specialiști

Ce poți face pentru a contracara energiile rele din cauza faptului că lași ușa și capacul de la toaletă deschise? Există câteva lucruri pe care le poți face pentru a te feri de energiile negative. Iată câteva sfaturi de la specialiști:

  • Ține ușa și capacul toaletei închise.
  • Ține în baie obiecte în culori care se referă la elemente, cum ar fi maro, verde, galben, portocaliu, roșu, etc.
  • Pentru a evita problemele, Feng-Shui consideră că este ideal ca prosoapele de baie să fie de o singură culoare, multicolore, cu dungi sau cu un model la alegere.
  • Dacă ai perdele de duș sau covoare, evită-le pe cele transparente. Încearcă să le faci să fie culori elementare și evită pe cât posibil să folosești albastru.
  • Încearcă să schimbi culoarea plăcilor de faianță folosind vopsea specială pentru suprafața respectivă.
  • Poți agăța o imagine sau poți folosi un fel de plantă. În Feng-Shui astfel de elemente reprezintă energie, sentimente pozitive.

Categoric, aceasta este o informație importantă. Adesea este necunoscută și afectează norocul pe care îl poți avea prin acțiuni simple pe care le faci în viața de zi cu zi. Acum că știi de ce nu trebuie să lași ușa de la baie și capacul de la toaletă deschise, poți să iei măsuri! Încearcă să faci ca un astfel de spațiu să fie mult mai prietenos cu tine și să nu-ți afecteze viața de zi cu zi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.9 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *