Uleiul de măsline este un ingredient des folosit în gastronomie, însă multă lume nu știe că nu e bine să arunci sticla abia golită la gunoi, pentru că ascunde un secret neștiut.
Odată ajunsă în bucătărie, sticla de ulei se pregătește să fie deschisă și golită de conținut, acesta fiind adăugat în tot felul de mâncăruri delicioase. Însă, de multe ori, cantitatea de ulei va fi prea mare pentru ceea ce vă doriți. Pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple, aveți la îndemână o metodă simplă.
Internauții au împărtășit între ei această metodă, iar secretul constă în acel inel din sticla de ulei pe care, de obicei, o arunci la gunoi imediat ce ai deschis-o. Inelul are o funcție utilă de care nu toți utilizatorii uleiului de măsline știau. În realitate, acesta servește la prevenirea excesului de ulei atunci când sticla este aplecată.
Tot ce trebuie să faceți este să pune-ți inelul înapoi pe sticlă și să înșurubați până face un clic. Atunci veți observa că uleiul nu mai picură la fel de mult ca înainte și funcționează mult mai practic, putând fi controlat mai bine.
@shopifast #hack 🔥A qué edad te enteraste de esto?😳 #hacklife #hackdecocina #lifehacks #hacks #cocina #salud #saludable #cali #colombia ♬ EL CANTO DEL BIRD – DJ DAVE