De ce să presari praf de copt pe haine, înainte de a le băga în mașina de spălat. Trucul care te scapă de o problemă supărătoare

Vei folosi mai des acest truc
De ce să presari praf de copt pe haine, înainte de a le băga în mașina de spălat. Trucul care te scapă de o problemă supărătoare

Praful de copt este un ingredient folosit pentru a pregăti foarte multe rețete. S-a descoperit însă că îți poate fi de ajutor și în afara bucătăriei, spre exemplu atunci când speli hainele. Află de mai jos ce se întâmplă dacă presari praf de copt peste haine înainte de a le băga în mașina de spălat.

Truc pentru a economisi bani și timp. Pune praf de copt peste haine, în mașina de spălat

Praful de copt te va ajuta să economisești atât timp, cât și bani dacă vei urma acest truc. Rezultatele sunt uimitoare. Tot ce ai de făcut este să pui o linguriță de praf de copt în mașina de spălat, peste haine, iar acesta te va scăpa de o problemă foarte comună. Praful de copt va curăța hainele albe, murdare. Vei vedea cum hainele tale își vor recăpăta culoarea albă.

Cum acționează praful de copt?

Praful de copt pus peste haine sau peste etergent va accentua efectul pe care îl are detergentul de ruge. În plus, hainele vor avea un miros foarte plăcut după spălare. De asemenea, petele supărătoare vor dispărea imediat după ce hainele vor fi spălate și cu praf de copt.

Totodată, hainele vor deveni mult mai catifelate decât în mod obișnuit. Mirosul din cauza transpirației va fi eliminat rapid și te vei bucura de haine catifelate, curate și frumos parfumate.

Așadar, în loc să folosești produse pentru albirea hainelor, încearcă să pui praf de copt în mașina de spălat. Vei vedea că rezultatele finale te vor uimi!

Vezi și – Cu ce poți înlocui praful de copt în rețete. Aceste produse sunt în bucătăria fiecărei gospodine

De ce e bine să pui praf de copt în cuptorul cu microunde

Cuptorul cu microunde este un electrocasnic de mare ajutor. Ne permite să încălzim și să gătim mâncăruri delicioase, dar are nevoie de o curățare specifică pentru a-l menține în stare bună, având în vedere că se murdărește destul de ușor. Grăsimile și resturile de mâncare se depun imediat de jur împrejurul pereților interiori, devenind un teren propice pentru bacterii.

Din fericire, praful de copt, pe care îl are orice gospodină în bucătărie, este o soluție foarte bună, ieftină și naturală. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o lingură de praf de copt cu apă până când se formează o pastă omogenă. Aplică totul de jur împrejurul pereților interiori. Șterge apoi totul și vei vedea cum cuptorul va fi din nou curat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *