De ce să pui ceapă în șampon. Efectul uimitor pe care îl are, vei observa imediat rezultatele

Încearcă acest truc și nu vei regreta
De ce să pui ceapă în șampon. Efectul uimitor pe care îl are, vei observa imediat rezultatele

Ceapa este folosită de gospodinele din România pentru prepararea anumitor mâncăruri. Însă, ea poate fi utilizată și ca tratament pentru mai multe afecțiuni. Mai mult decât atât, această legumă are nenumărate beneficii și pentru podoaba capilară. Află, din rândurile de mai jos, de ce ar trebui să pui ceapă în șampon!

Motivul pentru care este bine să pui ceapă în șampon

Multe persoane evită ceapa, deoarece spun că nu le place mirosul ei pentru că este prea înțepător. În schimb, alți oameni consideră că gustul pe care îl lasă în gură nu este unul plăcut.

Totuși, află că ceapa poate fi cel mai bun aliat al tău pentru a etala un păr spectaculos, unul de invidiat. În rândurile de mai jos îți spunem de ce ar trebui să pui această legumă în șamon.

Potrivit specialiștilor din domeniu, ceapa poate trata diverse afecțiuni ale scalpului. De asemenea, ea poate activa circulația sângelui la nivelul scalpului și poate accela creșterea firelor de păr.

Dar asta nu este tot, ceapa mai este utilizată și pentru a reduce căderea părului, dar și pentru a regla excesul de ulei. Totodată, această legumă te poate scăpa de mâncărimi și de mătreață.

Citește și Cea mai bună mască naturală pentru păr. Ingredientul uimitor care repară vârfurile despicate!

Cum trebuie să procedezi

Ceapa este bogată în sulf și quercetină, două elemente care favorizează îngrijirea scalpului, dar ce trebuie să faci pentru a obține toate aceste beneficii?

Nu trebuie decât să adaugi câteva felii de ceapă în șamponul pe care îl folosești atunci când faci baie. Nu trebuie să fie un șampon anume, poate fi cel care ți se potrivește cel mai bine în funcție de tipul tău de păr.

Trebuie doar să ai la îndemână sticla de șampon pe care o folosești și o ceapă roșie de mărime medie. Ulterior, tot ceea ce trebuie să faci este să tai leguma în bucăți mici și să le pui în sticla de șampon, să închizi și să agiți pentru a amesteca cât mai bine.

După ce ai agitat-o, lasă sticla de șampon cu ceapă deoparte timp de 15 zile într-un loc răcoros și uscat. După acest timp, soluția va fi gata de a fi folosită pe părul tău.

Cum procedezi? Ei bine, nu trebuie decât să aplici soluția pe păr așa cum faci întotdeauna când faci baie, dar pune mai mult accent pe spălarea scalpului, masându-l cu mișcări circulare.

Citește și Trucul folosit de Oana Cuzino pentru un păr frumos și mătăsos. Secretul ca să arate mereu bine!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *