De ce să pui coji de portocală în mașina de spălat vase. Trucul uimitor de care nu ştie nimeni

Trucul acesta îți va fi de mare ajutor
De ce să pui coji de portocală în mașina de spălat vase. Trucul uimitor de care nu ştie nimeni

Toată lumea știe că portocala este un fruct extrem de delicios și sănătos, dar puțini sunt cei care știu ce întrebuințări poate avea coaja sa. După ce vei afla asta nu o vei mai arunca niciodată. Iată de ce este bine să o pui în mașina de spălat vase. Te vei îndrăgosti instant de acest truc genial!

Motivul pentru care este bine să pui coji de portocală în mașina de spălat vase

Portocala este unul dintre cele mai delicioase și sănătoase fructe citrice. Ea provine din Asia tropicală, deoarece arborele crește de obicei în climat cald, semicald sau temperat.

Fructul în sine are foarte multe proprietăți. El reprezintă o sursă excelentă de vitamina C, care este vitală pentru buna funcţionare a unui sistem imunitar sănătos și este extrem de utilă pentru prevenirea răcelilor.

De asemenea, portocala conține numeroși antioxidanţi care ajută la protejarea pielii și nu numai. Însă, ceea ce puține persoane știu este că și coaja acestui fruct este utilă.

Spre exemplu, dacă pui coji de portocală în mașina de spălat vase vei observa un lucru de-a dreptul uimitor. Adaugă doar puțină coajă, tocată mărunt. Astfel, vei evita petele de săpun pe veselă din sticlă.

Citește și Pune cojile de portocală pe mânerul ușii de la intrare. Trucul e absolut formidabil, ce problemă neplăcută rezolvă în casă!

Motivul pentru care este bine sa pui coji de portocale in masina de spalat vase
Motivul pentru care este bine sa pui coji de portocale in masina de spalat vase

Ce mai poți face cu cojile de portocală

Cojile de portocală mai pot fi utilizate și la curățarea cuptorului cu microunde. Da, ai auzit bine! Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi câteva într-un bol și să torni 300 ml de apă.

Ulterior, pune vasul în cuptor și pornește-l la puterea maximă pentru șapte minute. Acum, șterge pereții cuptorului și grăsimea va dispărea ca prin minune.

De asemenea, și tocătorul își poate recăpăta strălucirea de altădată cu ajutorul cojilor de portocală. Tot ceea ce trebuie să faci este să presari puțină sare pe el și să freci bine cu o coajă de portocală. În final, clătește sub un jet de apă și vei observa că tocătorul tău va arăta ca nou.

Citește și De ce să pui coji de portocală în ghiveciul cu flori. Trucul e uimitor, nu o să mai renunți la el!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *