De ce să pui cuișoare în vasul de toaletă. Metoda rezolvă o problemă uriașă

Motivul pentru care este bine să pui cuișoare în vasul de toaletă
De ce să pui cuișoare în vasul de toaletă. Metoda rezolvă o problemă uriașă

Te-ai săturat de mirosurile rele din vasul de toaletă? Este adevărat că nu este foarte plăcut, mai ales atunci când primești rude sau prieteni la tine acasă. Cu toate astea, specialiștii te sfătuiesc să nu pui chimicale în vasul de toaletă. Există un truc genial pe care îl poți pune în aplicare. Iată de ce să adaugi cuișoare. Acestea nu doar că te vor ajuta să scapi de mirosurile neplăcute, dar vei scăpa și de alte probleme!

Motivul pentru care este bine să pui cuișoare în vasul de toaletă

Vrei să scapi de mirosurile neplăcute din vasul de toaletă? Ei bine, nu arunca cu banii pe soluțiile chimice din magazine, deoarece acestea te pot dezamăgi. Noi avem o soluție ieftină și sigură, care te va ajuta să rezolvi problema cât ai clipi.

Vorbim de banalele cuișoare pe care cofetarii le folosesc la prepararea plăcintelor. Ele au o aromă naturală dulce, iar în apă eliberează un miros extrem de plăcut. Tot ceeaa ce trebuie să faci este să le adaugi în vasul de toaletă. În plus, ele te vor scăpa și de bacteriile nedorite.

Citește și Ce conțin de fapt odorizantele de cameră. Specialiștii fac avertismentul, mare atenție la acest detaliu!

Odorizant natural din cuișoare

Cuișoarele nu doar că te pot ajuta să scapi de mirosurile neplăcute din vasul de toaletă, ci ele te pot scapa și de mirosurile rele din locuință. Pentru asta, însă, vei avea nevoie de mai multe ingrediente, precum: o cutie de cuișoare, de nouă linguri de bicarbonat de sodiu, de un litru de apă și de o sticlă sau de un borcan. Opțional, poți adăuga și opt picături de ulei esențial de cuișoare sau de lămâie.

Cum se prepară amestecul salvator? Mai întâi de toate, se pun bicarbonatul de sodiu și cuișoarele în sticlă. Ulterior, se adaugă apa caldă. Mai departe, se închide sticla și se agită foarte bine.

De asemenea, se adaugă și uleiurile esențiale, dacă dorești. Se agită din nou. Acum, pune amestecul într-un recipient și el va absorbi toate mirosurile neplăcute.

Citește și Odorizantul natural care te scapă de mirosurile neplăcute din casă. Se prepară foarte simplu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *