De ce să pui cuișoare la ușa de la intrarea în casă. Efectele sunt uimitoare, te vor surprinde total

Tu știai despre aceste proprietăți ale acestui condiment?
De ce să pui cuișoare la ușa de la intrarea în casă. Efectele sunt uimitoare, te vor surprinde total

Cuișoarele au foarte multe întrebuințări într-o casă. Gospodinele știu foarte multe trucuri în care le pot folosi. Află de mai jos de ce să pui cuișoare la ușa de la intrare în casă. Trucul este de foarte mare ajutor.

Ce proprietăți inedite au cuișoarele

Cuișoarele mai sunt cunoscute sub numele științific de Syzygium aromaticum, care provine din Insulele Malaku sau Moluccas, din Indonezia. În trecut reprezentau un produs foarte căutat și foarte costisitor. Un kilogram din această plantă costa aproximativ 7 grame de aur.

Cuișoarele sunt considerate un bun afrodisiac, dar erau folosite și în ezoterism ca amuletă pentru a îndepărta energiile negative. De asemenea, se folosește și esența de cuișoare pentru meditații. Și da, există oameni care preferă cuișoarele și la o cană de vin fiert.

De ce să pui cuișoare la ușa de la intrarea în casă

Cuișoarele puse la intrarea în casă ajută la alungarea insectelor. Acest lucru îl poți face cu doar câteva picături de ulei de cuișoare care se pun noaptea pe diferite așternuturi. Astfel, insectele nu se vor apropia de casa ta.

Uleiul de cuișoare este un ucigaș de insecte cu acțiune rapidă, complet natural. Este eficient împotriva țânțarilor, furnicilor, viespilor, moliilor și a larvelor lor, muștelor, puricilor, urechilor, peștilor de argint, acarienilor, afidelor, gândacilor și multe altele.

Dacă îți dorești ca în această vară să ții insectele la distanță nu trebuie decât să ții aproape o sticlă cu ulei de cuișoare. În general se comercializează sub forma unui spray non-toxic, deci nu este vorba de otravă, vapori sau pesticide toxice.

Citește și – Amestecul puternic care elimină definitiv furnicile. Cu ce trebuie să pulverizezi în grădină, de fapt

Cum ajută acest condiment la protecția casei tale

Gospodinele mai știu că acest condiment oferă protecție casei. Iată mai jos ce trebuie să faci pentru acest lucru:
În primul rând ai nevoie de trei cuișoare și puțină sare. Pune într-un bol și amestecă bine. Lasă amestecul sub pat pentru 72 de ore. Amestecă din nou până când sarea dispare. Cu un cui, pune ceea ce a mai rămas la intrarea în casă sau pe un perete din apropierea locului în care mănânci.

Potrivit playtech.ro, cuișoarele sunt folosite pentru a paraliza sau a neutraliza o persoană, însă nu pentru a-i face rău. Fructele acestora sunt folosite pentru a absorbi energia negativă. Se recomandă să fie așezate în centrul unei mese, vizibil și strategic expusă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *