De ce să pui foi de dafin la intrarea în casă. Schimbările te vor ului, trucul extraordinar pe care trebuie să-l încerci

Beneficiile interesante ale frunzelor de dafin
De ce să pui foi de dafin la intrarea în casă. Schimbările te vor ului, trucul extraordinar pe care trebuie să-l încerci

Frunzele de dafin sunt folosite, cu precădere, pentru aromatizarea preparatelor culinare. Interesant este că nu doar acesta este scopul micilor frunze frumos mirositoare. Dafinul poate aduce și alte tipuri de beneficii, iar noi ți le vom prezenta în articolul următor!

Dafinul, un talisman neobișnuit

Dafinul are proprietăți energetice la care puțini s-ar fi așteptat. Aceste frunze, folosite corect, pot fi chiar talismane ce pot aduce în viața ta noroc, sănătate și energii pozitive. Timp de secole, strămoșii noștri au observat cum această frunză considerată magică poate să influențeze atmosfera din casă, ba mai mult, poate să intervină energetic în viața oricărui om care o folosește. Frunza de dafin, numită și laur, poate crește energia unei persoane și deschide chakrele acesteia, dar poate atrage și energii pozitive, fiind aducătoare de belșug.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre importanța energetică a frunzelor de dafin și ce trebuie să faci pentru a atrage belșugul cu ajutorul acestora. Nu trebuie să faci decât să iei trei foi de dafin pe care să le ungi cu ulei de mandarin. Pe una o păstrezi în portofel, pe una unde îți ții banii în casă și pe una la serviciu.

Ia, apoi, patru frunze pe care să le pui sub covorul de la intrarea în casă, sub formă de cruce. Acestea au rolul de a ne proteja de influențele negative și totodată aduc noroc și bogăție. În acest fel te vei feri de energiile dăunătoare pe care persoanele care îți calcă pragul le pot aduce în căminul tău. Tot pentru protecția casei trebuie să legi cinci frunze de dafin cu o ață roșie și să le agăți deasupra ușii de la intrarea în casă. Apoi trebuie rostite următoarele cuvinte: „Frunză de dafin care ești crescută sub razele puternice ale soarelui, te rog să îmi aduci în casă noroc și fericire.”

Mai poți pune frunze de dafin și în dormitor. Potrivit Feng Shui, reînnoiești, astfel, energia pentru ziua următoare, dormitorul fiind încăperea în care te odihnești zilnic. Frunzele vor fi depozitate într-un borcan așezat pe noptieră. Feng Shui mai recomandă să aveți frunze de dafin și în bucătărie și nu doar pentru gătit. Aici putem atrage bani, protecție și abundență.

Dafinul, simbol al banilor, al iubirii și al bunătății

Frunzele de dafin ajută inclusiv la atragerea bunătății în casă și te scapă de certuri și conflicte. Întărește relațiile, motiv pentru care experții în bioenergie recomandă utilizarea acesteia cât mai des ca și condiment. Conform învățăturilor orientale ale Feng Shui, întregul spațiu din jurul nostru este pătruns cu fire subțiri de energie Qi – fluxuri creative care hrănesc puterea oamenilor și creează armonie în casă. Frunzele de dafin pot spori aceste fluxuri, motiv pentru care susținătorii acestei filozofii recomandă utilizarea frunzelor de dafin ca agent aromatizant.

Dacă vrei să îi ferești pe cei dragi de cele rele, poți să le pui în buzunar câte o frunză de dafin înainte de a pleca din casă, astfel nu se vor lega farmecele și deochiurile de ei. Această metodă va fi apărarea perfectă împotriva influențelor negative sau a unui potențial dușman. Experții spun că doar simpla depozitare la vedere al unui borcan sau a unei cutii cu câteva foi de dafin, poate alunga spiritele rele și pe cei care nu-ți doresc binele. De asemenea, îi va face pe dușmanii ascunși să se simtă foarte rău și să plece atunci când te vizitează.

Arderea unei frunze de dafin poate curăța energia unui spațiu, alungă negativitatea și poate transmite mesajele tale divinității. Pentru a alunga spiritele rele cu ajutorul unei frunze de dafin, ai nevoie de: frunze de dafin, un pix, o lumânare, un bol ignifug, ceramic sau metalic, și o brichetă. Aranjează-ți altarul astfel încât frunzele de dafin și pixul să fie în partea stângă a lumânării, iar bolul ignifug în partea dreaptă. Scrie lucrurile pe care dorești să le eliberezi pe fiecare frunză, lăsând un pic de spațiu în capăt pentru a le putea ține în mână. Aprinde pe rând frunzele de dafin cu ajutorul lumânării. Pe măsură ce focul cuprinde frunza, rostește ceea ce eliberezi. Lasă frunza care arde în bolul ignifug. Aruncă cenușa în afara casei, știind că ai eliberat acea energie din viața ta pentru totdeauna și bucură-te de lucrurile frumoase din viața ta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.7 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *