De ce și-a dorit Bibi să facă o facultate, deși are o carieră în industria muzicală: „De mică am pus școala pe primul loc!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre cariera ei

Bibi este una dintre cele mai apreciate cântărețe din generația nouă, bucurându-se de o mulțime de fani care abia așteaptă să audă de noi proiecte ale vedetei. Piesele sale sunt fredonate de numeroși români, însă aceasta nu neglijează facultatea, chiar dacă are o carieră satisfăcătoare. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit și despre acest aspect.

Bibi, dezvăluiri despre cariera ei

Bianca Mihaela Lixandru, cunoscută ca Bibi, are parte de foarte multe bucurii pe partea profesională, piesele sale fiind extrem de apreciate. Nici conținutul pe care îl dezvăluie în mediul online nu poate să fie uitat, însă artista are grijă să se dedice și studiului. Ea reușește să jongleze cu tot ce face, în timp ce se pregătește de un concert uriaș, care o să aibă loc pe 23 iunie la Arenele Romane:

“Mă descurc, trebuie! Aceasta este viața mea și îmi place ce fac! Mă consider o persoană organizată, cred că acesta este secretul! Nu am fost mereu așa. Artiștii, în general, sunt mai haos. Am noroc că am o echipă foarte organizată. Părinții mei sunt și ei alături de mine și au grijă să fac toate lucrurile la timp, să fiu ordonată și organizată.

Automat, m-au făcut să am grijă de mine și de programul meu ca să fac toate task-urile! Consider că este loc de mai bine întotdeauna. Educația contează extraordinar de mult pentru mine! De mică am pus școala pe primul loc. Am luat BAC-ul cu o medie destul de mare, 9,41 mai exact. Am terminat liceul cu 9,95. A contat școala pentru mine!

A fost ambiția mea, mi-am dorit să merg și să termin și o facultate bună, să fie acolo în caz de orice! Niciodată nu ai de unde să știi! Nu îmi doresc să fie treaba aceasta în capul meu, muzica o să fie mereu pe primul loc, dar, pur și simplu, mi-am dorit să fie o facultate acolo, de backup!”

Citește și: Prin ce schimbări a trecut Antonio Pican după despărțirea de Bibi. Celebrul vlogger a dat cărțile pe față: “Știți care este adevărul?” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre proiectele televizate

De asemenea, Bibi o să își bucure fanii, ținând cont că a dezvăluit că există discuții pentru a se implica în televiziune și în industria cinematografică. Cât despre presiunea din domeniul în care activează, frumoasa cântăreața a mărturisit:

“Este frumos, dar oamenii trebuie să înțeleagă că este și greu! La 12 ani mi-am lansat primul single, de la 5 ani cânt. Nu mă văd făcând altceva! E frumos și orice meserie vine cu riscurile ei! Orice meserie are avantaje și dezavantaje! În orice meserie dacă muncești și ești ambițios apare oboseala! Există multe remedii și contează pasiunea!

Dacă există pasiune și dorința de a face un anumit lucru, nu mai contează dezavantajele! Vezi doar avantajele! Există foarte multe proiecte despre care momentan nu pot să vorbesc. Nici eu nu știu exact când o să se concretizeze! Există discuții și pentru TV și nu doar atât, ci și pentru zona de cinema! Mai multe nu pot să zic. Muncim cu drag și spor!”

Citește și: S-a mai dărâmat un mit! Antonio Pican, despre relația cu Andreea Bostanica. Milioane de fani vor fi dezamăgiți să afle asta VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *